I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Schuifdeurkom ovaal 120x40mm blind rvs geborsteld

  Schuifdeurkom ovaal 120x40mm blind rvs geborsteld

  €10,40 €10,95

  Productomschrijving

  Deze ovale schuifdeurkom is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze schuifdeurkom een lange levensduur. Deze schuifdeurkom valt geheel in de deur en heeft een hoogte van 120 mm en is 40 mm breed.

  Van welk materiaal is schuifdeurkom ovaal blind rvs geborsteld?

  Schuifdeurkom ovaal blind rvs geborsteld is van het materiaal RVS wat wil zeggen roest vast staal.

  Waar is schuifdeurkom ovaal blind rvs geborsteld voor geschikt?

  Schuifdeurkom ovaal blind rvs geborsteld is geschikt voor schuifdeuren.

  Hoe monteer je schuifdeurkom ovaal blind rvs geborsteld?

  Schuifdeurkom ovaal blind rvs geborsteld monteren is een gemakkelijk klusje. Voor stenen en betonnen muren heeft u voor het gemak een klopper nodig om de gaten in de muur te boren. U kunt ook gebruik maken van een boormachine met steen- of betonboor. Pluggen en schroeven worden meegeleverd met het product. De hoogte van het schuifdeursysteem bepaalt u door de doorhoogte plus 43 mm te doen. In de breedte moet de rails 120mm voorbij de deuropening uitsteken. U kunt nu vijf gaten aftekenen over de breedte van rails dat is ongeveer om de 40 mm. Boor de gaten ongeveer 30 mm diep. Bevestig nu de meegeleverde metalen spreidankers. Met een hamer tikt u deze eenvoudig in de muur. Zet nu de rails in elkaar. Hiervoor zitten bouten bijgeleverd. Plaats voordat u de bout in rails draait een ring om de bout heen. De bout met ring kan in het midden van rails bevestigd worden. Plaats nu de af afstand bus over de bout. U kunt nu de rails op de muur bevestigen. Begin met het vastmaken in het midden bij de bout. Monteer de overige bouten met een steeksleutel 13. Als u de middelste drie bouten gemonteerd heeft schuif dan eerst de twee metalen eindstoppen met rubberen stootdopjes over de stalen rails voordat u de twee buitenste bouten vastzet. U kunt vervolgens de buitenste bouten vastzetten. Nu kunt u de hangrollen op de deur bevestigen. Teken de montagepunten op de deur uit. De hangrol moet altijd op een massieve of op een deur met randhout gemonteerd worden. De hoogte van de montagepunten is 40 mm en 13 mm vanaf de bovenzijde gemeten. Tussen de twee punten zit een ruimte van 90 mm. U kunt nu de gaten doorboren met een houtboor. Monteer nu de hangrollen met de bijgeleverde bouten. Schuif allereerst over de bouten weer de bijgeleverde ringen. Hang de hangrollen nu aan de deur en doe aan de andere zijden ook eerst ringen om de bouten en maak deze nu vast. Schroef nu de afstand houders aan de bovenzijde van de deur vast met een schroefmachine of schroevendraaier. Deze zorgen ervoor dat de schuifdeur niet kantelt. Monteer de deurgeleider op de vloer. Zaag voordat u begint een gleuf in de onderkant van de deur. Bij een standaard deurdikte van 40 mm maakt u een zaagsnede van 40 mm diep en 7mm breed. Plaats de deurgeleider ongeveer op zo’n 50 mm vanaf de opening van de deur en teken hier een lijn. Het hart van de geleider wordt in het midden van de lijn gemonteerd. Heeft u vloerverwarming in huis liggen? Let dan op dat deze niet beschadigd wordt. Boor de gaten ongeveer 30 mm diep in de vloer. Plaats eerst de pluggen in de gaten. Monteer daarna de geleider vast met de bijbehorende schroeven. U kunt nu de schuifdeur op de rails bevestigen. Tip! Houdt de deur iets schuin bij het ophangen. Zet nu de deurstoppers vast op de gewenste plek. U deur hangt!

   

   

  Hoe onderhoudt je schuifdeurkom ovaal blind rvs geborsteld?

  Schuifdeurkom ovaal blind rvs geborsteld heeft een borstel behandeling ondergaan. Ondanks de hoge rvs kwaliteit, is het product onderhevig aan oppervlakte corrosie. Dit is niet afkomstig van het product zelf, maar vormt zich van buitenaf op het oppervlak. Regelmatig afnemen met een zachte, vochtige doek volstaat en voorkomt oppervlakte aantasting. Indien er sprake is van vliegroest, kunt u dit verwijderen door middel van één van onze reiniging- en onderhoudsproducten. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt schuifdeurkom ovaal blind rvs geborsteld geleverd?

  Schuifdeurkom ovaal blind rvs geborsteld wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0