I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Schuifdeurbeslag binnendeur

  8 Producten


  Seen 8 of the 8 products

  Schuifdeurbeslag binnendeur voor het openen en sluiten van een schuifpui

  Schuifdeurbeslag binnendeur is gemaakt voor het openen en sluiten van de schuifdeuren. Deze schuifdeuren worden schuifpuien genoemd. Het schuifdeurbeslag binnendeur is verkrijgbaar met en zonder profielcilindergat en het schuifdeurbeslag binnendeur is verkrijgbaar in twee kleuren messing en RVS. 

  Beide materialen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Het schuifdeurbeslag binnendeur in het RVS zal een iets langere levensduur hebben dan de messing variant. De schuifdeurkom zal aan de buitenzijde van de deur geplaatst worden en de hendel aan de binnenzijde. Doordat de schuifdeurkommen van messing en RVS zijn kunnen deze goed tegen de buitenlucht. Met de hendel aan de binnenzijde kan de deur geopend en gesloten worden. De hendel werkt door deze 90 graden om te draaien en daardoor kan de deur open. Het schuifdeurbeslag kan zowel geleverd worden met profielcilindergat of op blind schild. De schuifpuien met blind schild sluiten ook door middel van de hendel om te draaien. Het schuifdeurbeslag met profielcilindergat kan dus met een sleutel afgesloten worden en dat geeft een veiliger gevoel. 

  Het schuifdeurbeslag binnendeur kan eenvoudig vervangen worden als het oude beslag verouderd is of dat u juist wel een schuifdeurbeslag binnendeur met profielcilindergat wil voor een veiliger gevoel. Deze zijn zowel in het RVS als in het messing verkrijgbaar. 

  Schuifdeurbeslag binnendeur met en zonder profielcilindergat 

  Wilt u extra veiligheid inbouwen rond uw schuifpui? Dan kunt u er over nadenken om schuifdeurbeslag binnendeur met profielcilindergat aan te schaffen. De schuifpui kan dan afgesloten worden met een sleutel. Is het toch bijna onmogelijk om bij u in de tuin te komen dan kunt u ook kiezen voor schuifdeurbeslag binnendeur op blind schild en dus zonder cilinder slot. De schuifpui kan dan alsnog afgesloten worden maar wordt dan niet op slot gedraaid. 

  Kiest u voor een schuifdeurbeslag binnendeur met profielcilindergat dan moet er ook een cilinderslot in de schuifpui gemonteerd worden. De schuifpui is dan voorzien van een slot met een sleutel zodra u dat wilt kunt u de schuifpui op het slot draaien. Het schuifdeurbeslag binnendeur is zowel verkrijgbaar in het messing als RVS. De schuifdeurkommen worden aan de buitenzijde gemonteerd en de deurkrukken aan de binnendeur. Door de hendel om te draaien opent en sluit u de deur. 

  Het schuifdeurbeslag binnendeur met profielicilindergat is voorzien van een gat van 69mm. Het is van belang dat het cilinderslot dit ook heeft zodat deze erdoorheen past. 

  Schuifdeurbeslag binnendeur in verschillende kleuren

  Het schuifdeurbeslag binnendeur is verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals chroom, messing en RVS. U kunt u kiezen voor een rechte of ronde hendel. Zo kunt u het schuifdeurbeslag binnendeur voor de schuifpui passend maken bij uw interieur. Kiest u bijvoorbeeld voor RVS of messing schuifdeurbeslag binnendeur doe dit dan ook  bij het overige deurbeslag. Zo creëert u een stijlvolle en rustige uitstraling van het interieur. 

  Het schuifdeurbeslag binnendeur is naast dat het verkrijgbaar is in verschillende kleuren ook nog verkrijgbaar op blind schild of voorzien van profielcilindergat. Dat wil zeggen dat het schuifdeurbeslag binnendeur indien u dat wilt voorzien kan worden van een slot. Dit kan u een veel veiliger gevoel geven en dat is zeker wat waard. Uw huis beveiligd u maar een keer. Het schuifdeurbeslag binnendeur is uitsluitend bedoelt voor schuifdeuren. Het wordt het vaakst toegepast op schuifpuien die weer vaak geplaatst worden als schuifdeuren richting de achtertuin. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0