I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Raamuitzetter nikkel mat

  Raamuitzetter nikkel mat

  €37,95 €39,95

  Productomschrijving

  Met deze mat nikkel raamuitzetter is het eenvoudig om een woning te ventileren. Deze raamuitzetter klein is bedoeld voor naar buiten draaiende ramen en is voorzien van stelpen, waardoor u eenvoudig de ventilatiestand kunt bepalen.

  Van welk materiaal is raamuitzetter Ton met stelpennen nikkel mat?

  Raamuitzetter Ton met stelpennen nikkel mat is de messing laag geborsteld om een matte structuur te verkrijgen. Omdat nikkel relatief zacht is, ontstaat bij intensief gebruik of bij contact met scherpe voorwerpen slijtageplekken in de nikkel laag. Hierdoor kan het messing zichtbaar worden beschadigingen aan de nikkel laag kunnen niet hersteld worden.

  Waar is raamuitzetter Ton met stelpennen nikkel mat voor geschikt?

  Raamuitzetter Ton met stelpennen nikkel mat is geschikt voor naar buiten draaiende ramen.

  Hoe monteer je raamuitzetter Ton met stelpennen nikkel mat?

  Als eerst gaat u de plek waar raamuitzetter Ton met stelpennen nikkel mat moet komen bepalen. De raamuitzetter komt altijd aan de scharnierkant te zitten. Meestal komt de raamuitzetter tussen de 5 en 15 cm van de kant van het raam af te zitten. Dit is een beetje afhankelijk van de grootte van het raam. Sluit het raam en bevestig de raamhoek. Dit is de kant van de raamuitzetter die op het raam komt te zitten. Laat de raamuitzetter in de stelpen rusten en zorg ervoor dat deze horizontaal ligt. Teken nu de schroefgaten af en boor deze voor voordat u de raamhoek vastschroefd. Een stelpen komt in het sleuf gat te zitten de ander wordt aan het eind van de uitzetter geplaatst. Als de raamhoek goed bevestigd is kunt u de stelpennen in het eerste en laatste gaten bevestigen. Als het raam goed horizontaal gesloten is kan de laatste stelpen bevestigd worden. Open nu het raam en laat de eerste stelpen ( aan de kant van de raamhoek) op zijn plek staan. Opent het raam goed dan kunt u deze ook vastschroeven. Boor bij beide stelpennen de gaten voor.

  Hoe onderhoudt je raamuitzetter Ton met stelpennen nikkel mat?

  Raamuitzetter Ton met stelpennen nikkel mat krijgt als eerst een borstelhandeling, daarna wordt een nikkel laag aangebracht en zodra dit gedaan is wordt het product voorzien van een laklaag. De geborstelde structuur blijft behouden. Voor het onderhoud adviseren wij het product af te nemen met een zachte en droge doek. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt raamuitzetter Ton met stelpennen nikkel mat geleverd?

  Raamuitzetter Ton met stelpennen nikkel mat wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0