I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart

  Intersteel Deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart

  €105,30 €117,00

  Productomschrijving

  Deze deurkruk met unieke kleurencombinatie, gepolijst roestvast staal en mat zwart, is speciaal ontworpen door interieurarchitect Arjan Moors. Door het gebruik van massief rvs heeft deze deurkruk een lange levensduur. Bij Intersteel komt design en een uitzonderlijke hoge kwaliteit bij elkaar. Deze deurkruk wordt per paar geleverd inclusief losse rozet met veer en is geschikt voor een deurdikte van 38-42mm.

  Arjan Moors haalt zijn energie en inspiratie uit de eenvoud van het alledaagse. Deze deurkruk No.3 is geïnspireerd op een gebogen, metalen staf met een vierkante doorsnede. De knik die door het buigen ontstaat, accentueert Moors subtiel door de inham. Deze deurkruk is verkrijgbaar in vier verschillende finishes.

  Van welk materiaal is deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart?

  Deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart heeft een polijst behandeling ondergaan. Ondanks de hoge rvs kwaliteit, is het product onderhevig aan oppervlakte corrosie. Dit is niet afkomstig van het product zelf, maar vormt zich van buitenaf op het oppervlak.

  Waar is deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart geschikt voor?

  Deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart is geschikt voor binnendeuren.

  Hoe monteer ik deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart?

  Als u deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart gaat monteren of vervangen moet u eerst de oude deurkruk demonteren. Dit doet u door de met de inbussleutel het boutje dat aan de zij over onderkant van de deurkruk zit los te draaien. U kunt nu eenvoudig de deurkruk van de deur los maken. mocht u een losse deurkruk hebben kan u met de schroevendraaier de schild of de rozet los maken.  Let op mocht u een deurkruk op schild hebben gehad en nu een nieuwe op rozet of een kleinere maat schild  is het de bedoeling dat u eerst de gaten in de deur repareert en overschildert. 

  Nu kunt u de door u bestelde nieuwe deurkruk bevestigen. Bij het plaatsen van deurkrukken op schild mocht dit over dezelfde maten schilden beschikken kunt met de in de verpakking verkregen schroefjes de schilden vastschroeven op de oude schroefgaten. Steek dan de krukstift met krukken   door de schilden heen. Als u dat gedaan heeft bevestigd u de andere deurkruk over de krukstift heen en maakt  u met de inbussleutel het schroefje aan de onder of zijkant van de deurkruk weer vast. 

  Heeft deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart garantie?

  Op deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar.

  Hoe onderhoud deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart?

  Roestvast stalen deur- of raambeslag heeft een polijst behandeling ondergaan. Ondanks de hoge rvs kwaliteit, is het product onderhevig aan oppervlakte corrosie. Dit is niet afkomstig van het product zelf, maar vormt zich van buitenaf op het oppervlak. Regelmatig afnemen met een zachte, vochtige doek volstaat en voorkomt oppervlakte aantasting. Indien er sprake is van vliegroest, kunt u dit verwijderen door middel van één van onze reiniging- en onderhoudsproducten. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart.

  Hoe wordt deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart geleverd?

  Deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart wordt geleverd met de bezorgdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0