I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Veiligheidsbeslag SKG*** profielcilindergat 72 mm ovaal met kerntrekbeveiliging chroom

  Intersteel Veiligheidsbeslag SKG*** profielcilindergat 72 mm ovaal met kerntrekbeveiliging chroom

  €274,50 €305,00

  Productomschrijving

  Deze ovale set voordeurbeslag met vaste greep en bijpassende kruk heeft een SKG*** keurmerk. Naderhand is dit product gepolijst, waardoor de set een glanzend uiterlijk krijgt. Het veiligheidsbeslag met een profielcilindergat maat van 72 mm, is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermd tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern. Kerntrekbeveiliging is sinds eind 2013 verplicht in nieuwbouw en sinds april 2014 ook voor bestaande bouw. Het veiligheidsbeslag is daarnaast SKG*** gekeurd, wat betekent dat het om extra zwaar inbraakwerend beslag gaat. Ook voldoet deze set voordeurbeslag aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

  Van welk materiaal is veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging chroom?

  Veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging chroom is niet zoals de naam zegt volledig van het materiaal chroom. Het is een combinatie van de materialen chroom en nikkel. Vaak is de deurkruk van aluminium, messing of een ander metaal en daarover wordt een laagje chroom gespoten. Het laagje chroom is zorgt ervoor dat de deurkruk voor buiten erg sterk is en gebruikt kan worden voor veel gebruikte ruimtes.

  Waar is veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging chroom voor geschikt?

  Veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging chroom is geschikt voor voordeuren.

  Hoe monteer je veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging chroom?

  Het monteren veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging chroom is een wat lastiger klusje maar met de volgende aanwijzingen goed te doen. Als eerst moeten het slot en de cilinder in de deur geplaatst worden. Plaats hierna het binnen schild over de cilinder en steek de wisselstift door het slot. Zorg ervoor dat het schild recht op de deur geplaatst is en teken de gaten van de binnen schild af doe dit zowel aan de binnen als buiten zijde. Haal hierna de binnen schild, cilinder, wisselstift en het slot uit de deur. Boor de afgetekende gaten aan de binnen en buiten zijde van de deur door doe dit met een 6 mm boor. Boor hierna de gaten aan de buitenzijde na met een wat grotere boor. Hierna kunnen het slot en de cilinder weer in de deur geplaatst worden. Plaats nu de kentrekbeveiliging over de cilinder aan de buitenzijde van de deur. Draai de inbusboutjes aan beide kanten vast. U kunt er ook voor kiezen om de kerntrekbeveiliging in de buitenschild van de deurschild te duwen. Bevestig hierna de schild over de cilinder. Monteer de wisselstift in de achterzijde van de duwer of het buitenschild. Monteer nu de schilden en draai alle bouten aan. Plaats indien aanwezig de cover over de binnen schild.

  Hoe onderhoudt je veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging chroom?

  Veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging chroom wordt gepolijst om vervolgens  voorzien te worden van een chroom laag. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte en droge doek. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging chroom?

  Veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging chroom wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0