I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Veiligheidsbeslag SKG*** profielcilindergat 72 mm ovaal met kerntrekbeveiliging messing gelakt

  Intersteel Veiligheidsbeslag SKG*** profielcilindergat 72 mm ovaal met kerntrekbeveiliging messing gelakt

  €237,60 €264,00

  Productomschrijving

  Deze ovale set voordeurbeslag jaren 30 met bescherming tegen inbraak is SKG*** gekeurd. Deze deurkruk voor buiten heeft een vaste greep en een bijpassende kruk en is vervaardigd uit messing en naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor het een glanzende uitstraling krijgt. Dit voordeurbeslag messing heeft een profielcilindergat maat van 72 mm en is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermd tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern. Kerntrekbeveiliging is sinds eind 2013 verplicht in nieuwbouw en sinds april 2014 ook voor bestaande bouw. Het voordeurbeslag is daarnaast SKG*** gekeurd, wat betekent dat het om extra zwaar inbraakwerend beslag gaat.

  Van welk materiaal is veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging messing gelakt?

  Veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging messing gelakt is een legering die voor 60 procent uit koper en voor 40 procent uit zink bestaat. Messing producten in ongelakte uitvoering zijn zeer geschikt voor zowel binnen- als buitendeurbeslag. Het messing is gepolijst maar niet voorzien van een laklaag.

  Waar is veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging messing gelakt voor geschikt?

  Veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging messing gelakt is geschikt voor de voordeur.

  Hoe monteer je veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging messing gelakt?

  Het monteren veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging messing gelakt is een wat lastiger klusje maar met de volgende aanwijzingen goed te doen. Als eerst moeten het slot en de cilinder in de deur geplaatst worden. Plaats hierna het binnen schild over de cilinder en steek de wisselstift door het slot. Zorg ervoor dat het schild recht op de deur geplaatst is en teken de gaten van de binnen schild af doe dit zowel aan de binnen als buiten zijde. Haal hierna de binnen schild, cilinder, wisselstift en het slot uit de deur. Boor de afgetekende gaten aan de binnen en buiten zijde van de deur door doe dit met een 6 mm boor. Boor hierna de gaten aan de buitenzijde na met een wat grotere boor. Hierna kunnen het slot en de cilinder weer in de deur geplaatst worden. Plaats nu de kentrekbeveiliging over de cilinder aan de buitenzijde van de deur. Draai de inbusboutjes aan beide kanten vast. U kunt er ook voor kiezen om de kerntrekbeveiliging in de buitenschild van de deurschild te duwen. Bevestig hierna de schild over de cilinder. Monteer de wisselstift in de achterzijde van de duwer of het buitenschild. Monteer nu de schilden en draai alle bouten aan. Plaats indien aanwezig de cover over de binnen schild.

  Hoe onderhoudt je veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging messing gelakt?

  Veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging messing gelakt is gepolijst en daarna voorzien van een laklaag. Deze laklaag voorkomt dat oppervlaktecorrosie optreedt en mag niet behandeld worden met schoonmaakmiddelen. Door oppervlakte beschadigingen is het mogelijk dat de laklaag eraf slijt en hierdoor kunnen vlekken ontstaan. Het is mogelijk om aangetast messing te behandelen en te voorzien van een nieuwe laklaag. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging messing gelakt?

  Veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat ovaal met kerntrekbeveiliging messing gelakt wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0