I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Veiligheidsbeslag SKG*** met kerntrekbeveiliging profielcilindergat 72 mm voordeurbeslag rechthoekig rvs geborsteld

  Intersteel Veiligheidsbeslag SKG*** met kerntrekbeveiliging profielcilindergat 72 mm voordeurbeslag rechthoekig rvs geborsteld

  €197,10 €219,00

  Productomschrijving

  Deze rechthoekige set voordeurbeslag jaren 30 is uitgevoerd met extra bescherming tegen inbraak en is SKG*** gekeurd. Deze set heeft een profielcilindergat maat van 72 mm en heeft een vaste greep aan de buitenzijde en een bijpassende kruk voor binnen. Het voordeurbeslag is vervaardigd uit roestvast staal en naderhand geborsteld, waardoor het een matte uitstraling heeft. Door het gebruik van rvs heeft dit product een lange levensduur. Het voordeurbeslag rvs is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermd tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern. Kerntrekbeveiliging is sinds eind 2013 verplicht in nieuwbouw en sinds april 2014 ook voor bestaande bouw.

  Van welk materiaal is veiligheidsbeslag SKG3 met kerntrekbeveiliging profielcilindergat voordeurbeslag rechthoekig rvs geborsteld?

  Veiligheidsbeslag SKG3 met kerntrekbeveiliging profielcilindergat voordeurbeslag rechthoekig rvs geborsteld is van het materiaal RVS wat wil zeggen roest vast staal.

  Waar is veiligheidsbeslag SKG3 met kerntrekbeveiliging profielcilindergat voordeurbeslag rechthoekig rvs geborsteld voor geschikt?

  Veiligheidsbeslag SKG3 met kerntrekbeveiliging profielcilindergat voordeurbeslag rechthoekig rvs geborsteld is geschikt voor voordeuren. 

  Hoe monteer je veiligheidsbeslag SKG3 met kerntrekbeveiliging profielcilindergat voordeurbeslag rechthoekig rvs geborsteld?

  Het monteren veiligheidsbeslag SKG3 met kerntrekbeveiliging profielcilindergat voordeurbeslag rechthoekig rvs geborsteld is een wat lastiger klusje maar met de volgende aanwijzingen goed te doen. Als eerst moeten het slot en de cilinder in de deur geplaatst worden. Plaats hierna het binnen schild over de cilinder en steek de wisselstift door het slot. Zorg ervoor dat het schild recht op de deur geplaatst is en teken de gaten van de binnen schild af doe dit zowel aan de binnen als buiten zijde. Haal hierna de binnen schild, cilinder, wisselstift en het slot uit de deur. Boor de afgetekende gaten aan de binnen en buiten zijde van de deur door doe dit met een 6 mm boor. Boor hierna de gaten aan de buitenzijde na met een wat grotere boor. Hierna kunnen het slot en de cilinder weer in de deur geplaatst worden. Plaats nu de kentrekbeveiliging over de cilinder aan de buitenzijde van de deur. Draai de inbusboutjes aan beide kanten vast. U kunt er ook voor kiezen om de kerntrekbeveiliging in de buitenschild van de deurschild te duwen. Bevestig hierna de schild over de cilinder. Monteer de wisselstift in de achterzijde van de duwer of het buitenschild. Monteer nu de schilden en draai alle bouten aan. Plaats indien aanwezig de cover over de binnen schild.

  Hoe onderhoudt je veiligheidsbeslag SKG3 met kerntrekbeveiliging profielcilindergat voordeurbeslag rechthoekig rvs geborsteld?

  Veiligheidsbeslag SKG3 met kerntrekbeveiliging profielcilindergat voordeurbeslag rechthoekig rvs geborsteld heeft een borstel behandeling ondergaan. Ondanks de hoge rvs kwaliteit, is het product onderhevig aan oppervlakte corrosie. Dit is niet afkomstig van het product zelf, maar vormt zich van buitenaf op het oppervlak. Regelmatig afnemen met een zachte, vochtige doek volstaat en voorkomt oppervlakte aantasting. Indien er sprake is van vliegroest, kunt u dit verwijderen door middel van één van onze reiniging- en onderhoudsproducten. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt veiligheidsbeslag SKG3 met kerntrekbeveiliging profielcilindergat voordeurbeslag rechthoekig rvs geborsteld geleverd?

  Veiligheidsbeslag SKG3 met kerntrekbeveiliging profielcilindergat voordeurbeslag rechthoekig rvs geborsteld wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0