I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Veiligheidsbeslag SKG*** kruk/kruk profielcilinder 72 mm met kerntrekbeveiliging aluminium zwart

  Intersteel Veiligheidsbeslag SKG*** kruk/kruk profielcilinder 72 mm met kerntrekbeveiliging aluminium zwart

  €60,26 €66,95

  Productomschrijving

  Deze ovale set achterdeurbeslag bestaat uit aluminium en is hierdoor licht van gewicht en sterk tegelijk. Het veiligheidsbeslag is van een zwarte coating voorzien. Het product is SKG*** gekeurd, wat betekent dat het om zwaar inbraakwerend beslag gaat. Daarnaast is het voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt bescherm tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern. Deze deurkruk voor buiten is voorzien van zowel een kruk aan de buitenzijde als een kruk aan de binnenzijde en is zowel links als rechts toepasbaar. Het veiligheidsbeslag is geveerd en heeft een profielcilindergat maat van 72 mm.

  Van welk materiaal is veiligheidsbeslag SKG 3 kruk/kruk profielcilindergat met kerntrekbeveiliging aluminium zwart?

  Veiligheidsbeslag SKG 3 kruk/kruk profielcilindergat met kerntrekbeveiliging aluminium zwart is van het materiaal aluminium en voorzien van een mat zwarte poedercoating.

  Waar is veiligheidsbeslag SKG 3 kruk/kruk profielcilindergat met kerntrekbeveiliging aluminium zwart voor geschikt?

  Veiligheidsbeslag SKG 3 kruk/kruk profielcilindergat met kerntrekbeveiliging aluminium zwart is geschikt voor achterdeuren zoals tuindeuren of keukendeuren.

  Hoe monteer je veiligheidsbeslag SKG 3 kruk/kruk profielcilindergat met kerntrekbeveiliging aluminium zwart?

  Het monteren van veiligheidsbeslag SKG 3 kruk/kruk profielcilindergat met kerntrekbeveiliging aluminium zwart is een wat lastiger klusje maar met de volgende aanwijzingen goed te doen. Als eerst moeten het slot en de cilinder in de deur geplaatst worden. Plaats hierna het binnen schild over de cilinder en steek de wisselstift door het slot. Zorg ervoor dat het schild recht op de deur geplaatst is en teken de gaten van de binnen schild af doe dit zowel aan de binnen als buiten zijde. Haal hierna de binnen schild, cilinder, wisselstift en het slot uit de deur. Boor de afgetekende gaten aan de binnen en buiten zijde van de deur door doe dit met een 6 mm boor. Boor hierna de gaten aan de buitenzijde na met een wat grotere boor. Hierna kunnen het slot en de cilinder weer in de deur geplaatst worden. Plaats nu de kentrekbeveiliging over de cilinder aan de buitenzijde van de deur. Draai de inbusboutjes aan beide kanten vast. U kunt er ook voor kiezen om de kerntrekbeveiliging in de buitenschild van de deurschild te duwen. Bevestig hierna de schild over de cilinder. Monteer de krukstift aan een deurkruk. Monteer nu de schilden en draai alle bouten aan. Plaats indien aanwezig de cover over de binnenschild.

  Hoe onderhoudt je veiligheidsbeslag SKG 3 kruk/kruk profielcilindergat met kerntrekbeveiliging aluminium zwart?

  Veiligheidsbeslag SKG 3 kruk/kruk profielcilindergat met kerntrekbeveiliging aluminium zwart is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt veiligheidsbeslag SKG 3 kruk/kruk profielcilindergat met kerntrekbeveiliging aluminium zwart geleverd?

  Veiligheidsbeslag SKG 3 kruk/kruk profielcilindergat met kerntrekbeveiliging aluminium zwart wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0