I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Veiligheidsbeslag kerntrekbeveiliging profielcilindergat rechthoekig mat zwart 55 mm voordeurbeslag

  Intersteel Veiligheidsbeslag kerntrekbeveiliging profielcilindergat rechthoekig mat zwart 55 mm voordeurbeslag

  €202,50 €225,00

  Productomschrijving

  Deze rechthoekige set voordeurbeslag is uitgevoerd met extra bescherming tegen inbraak en is SKG*** gekeurd. Deze set heeft een profielcilindergat maat van 55 mm en heeft een vaste greep aan de buitenzijde en een bijpassende kruk voor binnen. Het veiligheidsbeslag is vervaardigd uit roestvast staal met een mat zwarte coating. Door het gebruik van rvs heeft deze voordeurbeslag zwart een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze deurkruk voor buiten een matte uitstraling. Het veiligheidsbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermd tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern. Kerntrekbeveiliging is sinds eind 2013 verplicht in nieuwbouw en sinds april 2014 ook voor bestaande bouw.

  Van welk materiaal is veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging profielcilindergat rechthoekig mat zwart voordeurbeslag?

  Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging profielcilindergat rechthoekig mat zwart voordeurbeslag is van het materiaal RVS wat wil zeggen roest vast staal en is voorzien van een mat zwarte poedercoating.

  Waar is veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging profielcilindergat rechthoekig mat zwart voordeurbeslag voor geschikt?

  Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging profielcilindergat rechthoekig mat zwart voordeurbeslag is geschikt voor voordeuren. Deze voordeurbeslag jaren 30 zorgt voor extra veiligheid en is eenvoudig te monteren met bijgeleverd montagemateriaal.

  Hoe monteer je veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging profielcilindergat rechthoekig mat zwart voordeurbeslag?

  Het monteren veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging profielcilindergat rechthoekig mat zwart voordeurbeslag is een wat lastiger klusje maar met de volgende aanwijzingen goed te doen. Als eerst moeten het slot en de cilinder in de deur geplaatst worden. Plaats hierna het binnen schild over de cilinder en steek de wisselstift door het slot. Zorg ervoor dat het schild recht op de deur geplaatst is en teken de gaten van de binnen schild af doe dit zowel aan de binnen als buiten zijde. Haal hierna de binnen schild, cilinder, wisselstift en het slot uit de deur. Boor de afgetekende gaten aan de binnen en buiten zijde van de deur door doe dit met een 6 mm boor. Boor hierna de gaten aan de buitenzijde na met een wat grotere boor. Hierna kunnen het slot en de cilinder weer in de deur geplaatst worden. Plaats nu de kentrekbeveiliging over de cilinder aan de buitenzijde van de deur. Draai de inbusboutjes aan beide kanten vast. U kunt er ook voor kiezen om de kerntrekbeveiliging in de buitenschild van de deurschild te duwen. Bevestig hierna de schild over de cilinder. Monteer de wisselstift in de achterzijde van de duwer of het buitenschild. Monteer nu de schilden en draai alle bouten aan. Plaats indien aanwezig de cover over de binnen schild.

  Hoe onderhoudt je veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging profielcilindergat rechthoekig mat zwart voordeurbeslag?

  Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging profielcilindergat rechthoekig mat zwart voordeurbeslag is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging profielcilindergat rechthoekig mat zwart voordeurbeslag?

  Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging profielcilindergat rechthoekig mat zwart voordeurbeslag wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0