I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Schuifdeursysteem Modern mat zwart

  Intersteel Schuifdeursysteem Modern mat zwart

  €107,10 €119,00

  Productomschrijving

  Dit stalen schuifdeursysteem heeft een mat zwarte poedercoating. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee hangrollen met open wiel en een lengte van 25,5 cm. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er stalen deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd. Deze set wordt aangeboden inclusief bevestigingsmateriaal.

  Van welk materiaal is schuifdeursysteem Modern mat zwart?

  Schuifdeursysteem Modern mat zwart is van het materiaal RVS en is voorzien van een mat zwarte poedercoating.

  Waar is schuifdeursysteem Modern mat zwart geschikt voor?

  Schuifdeursysteem Modern mat zwart is geschikt voor schuifdeuren.

  Hoe monteer je schuifdeursysteem Modern mat zwart?

  Schuifdeursysteem Modern mat zwart monteren is een wat moeilijker klusje. Voor stenen en betonnen muren heeft u voor het gemak een klopper nodig om de gaten in de muur te boren. U kunt ook gebruik maken van een boormachine met steen- of betonboor. Pluggen en schroeven worden meegeleverd met het product. De hoogte van het schuifdeursysteem bepaalt u door de doorhoogte plus 43 mm te doen. In de breedte moet de rails 120mm voorbij de deuropening uitsteken. U kunt nu vijf gaten aftekenen over de breedte van rails dat is ongeveer om de 40 mm. Boor de gaten ongeveer 30 mm diep. Bevestig nu de meegeleverde metalen spreidankers. Met een hamer tikt u deze eenvoudig in de muur. Zet nu de rails in elkaar. Hiervoor zitten bouten bijgeleverd. Plaats voordat u de bout in rails draait een ring om de bout heen. De bout met ring kan in het midden van rails bevestigd worden. Plaats nu de af afstand bus over de bout. U kunt nu de rails op de muur bevestigen. Begin met het vastmaken in het midden bij de bout. Monteer de overige bouten met een steeksleutel 13. Als u de middelste drie bouten gemonteerd heeft schuif dan eerst de twee metalen eindstoppen met rubberen stootdopjes over de stalen rails voordat u de twee buitenste bouten vastzet. U kunt vervolgens de buitenste bouten vastzetten. Nu kunt u de hangrollen op de deur bevestigen. Teken de montagepunten op de deur uit. De hangrol moet altijd op een massieve of op een deur met randhout gemonteerd worden. De hoogte van de montagepunten is 40 mm en 13 mm vanaf de bovenzijde gemeten. Tussen de twee punten zit een ruimte van 90 mm. U kunt nu de gaten doorboren met een houtboor. Monteer nu de hangrollen met de bijgeleverde bouten. Schuif allereerst over de bouten weer de bijgeleverde ringen. Hang de hangrollen nu aan de deur en doe aan de andere zijden ook eerst ringen om de bouten en maak deze nu vast. Schroef nu de afstand houders aan de bovenzijde van de deur vast met een schroefmachine of schroevendraaier. Deze zorgen ervoor dat de schuifdeur niet kantelt. Monteer de deurgeleider op de vloer. Zaag voordat u begint een gleuf in de onderkant van de deur. Bij een standaard deurdikte van 40 mm maakt u een zaagsnede van 40 mm diep en 7mm breed. Plaats de deurgeleider ongeveer op zo’n 50 mm vanaf de opening van de deur en teken hier een lijn. Het hart van de geleider wordt in het midden van de lijn gemonteerd. Heeft u vloerverwarming in huis liggen? Let dan op dat deze niet beschadigd wordt. Boor de gaten ongeveer 30 mm diep in de vloer. Plaats eerst de pluggen in de gaten. Monteer daarna de geleider vast met de bijbehorende schroeven. U kunt nu de schuifdeur op de rails bevestigen. Tip! Houdt de deur iets schuin bij het ophangen. Zet nu de deurstoppers vast op de gewenste plek. U deur hangt!

   

   

  Hoe onderhoudt je schuifdeursysteem Modern mat zwart?

  Schuifdeursysteem Modern mat zwart is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt schuifdeursysteem Modern mat zwart geleverd?

  Schuifdeursysteem Modern mat zwart wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0