I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Rozet profielcilindergat vierkant groot mat zwart

  Intersteel Rozet profielcilindergat vierkant groot mat zwart

  €12,30 €12,95

  Productomschrijving

  Deze vierkante rozet met profielcilindergat is uitgevoerd in zwart, voorzien van een matte uitstraling. Daarnaast is deze rozet voorzien van schroefgaten en wordt per stuk geleverd. De onderconstructie is van kunststof.

  Van welk materiaal is rozet profielcilindergat vierkant groot rvs geborsteld mat zwart?

  Rozet profielcilindergat vierkant groot rvs geborsteld mat zwart is van het materiaal RVS en voorzien van een mat zwarte poedercoating.

  Waar is rozet profielcilindergat vierkant groot rvs geborsteld mat zwart geschikt voor?

  Rozet profielcilindergat vierkant groot rvs geborsteld mat zwart is geschikt voor het afdekken van deuren die voorzien zijn van een cilinder.  

  Hoe monteer je rozet profielcilindergat vierkant groot rvs geborsteld mat zwart?

  Rozet profielcilindergat vierkant groot rvs geborsteld mat zwart monteer je door allereerst de horizontale schroefgaten af te tekenen op de deur. Een handige tip hiervoor is om de rozet omgedraaid op de krukstift te schuiven. Hierdoor is het aftekenen een eenvoudige klusje geworden. Zodra de gaten netjes afgetekend zijn kunt u de gaten voorboren. Vooral bij een vierkante of rechthoekig rozet is het van belang dat de schroefgaten precies horizontaal zijn afgetekend. Let goed op dat u niet door het slot heen boort. Gebruik een kleine boor (5mm). Het is verstandig om het slot tijdelijk uit de deur te halen zo wordt voorkomen dat er afval tussen het slot komt of beschadigingen aan het slot worden gemaakt. Plaats na het boren het slot en de stift opnieuw in de deur. Hierna kunt u de onder rozetten aan beide zijdes om en om worden vast geschroefd hierdoor zitten de onder rozetten stevig vast. Wijst de deurkruk aan jou kant naar links, dan moet je daar de links wijzende rozet plaatsen. Voor de andere kant geldt hetzelfde. Dit is van belang omdat de veer in de rozet maar naar een kant beweegt. Als u onder rozetten vast heeft gezet kunt u de rozetten erover heen schuiven. Let wel op dat de dat de opening in het rozet naar beneden wijst dit is erg handig wanneer u uw rozetten wilt vervangen of de onder rozet wilt aanschroeven. Zo voorkomt u dat er schade aan de deur gemaakt wordt.

  Hoe onderhoudt je rozet profielcilindergat vierkant groot rvs geborsteld mat zwart?

  Rozet profielcilindergat vierkant groot rvs geborsteld mat zwart is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt rozet profielcilindergat vierkant groot rvs geborsteld mat zwart geleverd?

  Rozet profielcilindergat vierkant groot rvs geborsteld mat zwart wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0