I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Raamuitzetter Ton met stelpennen messing gelakt / ebbenhout

  Intersteel Raamuitzetter Ton met stelpennen messing gelakt / ebbenhout

  €25,60 €26,95

  Productomschrijving

  Met deze raamuitzetter Ton in messing gelakt en ebbenhouten greep is het eenvoudig om een woning te ventileren. Deze raamuitzetter klassiek is bedoeld voor naar buitendraaiende ramen en is voorzien van twee stelpennen, waardoor u eenvoudig de ventilatiestand kunt bepalen.

  Van welk materiaal is raamuitzetter Ton met stelpennen messing gelakt?

  Raamuitzetter Ton met stelpennen messing gelakt is gepolijst en daarna voorzien van een laklaag. Deze laklaag voorkomt dat oppervlaktecorrosie optreedt en mag niet behandeld worden met schoonmaakmiddelen. Door oppervlakte beschadigingen is het mogelijk dat de laklaag eraf slijt en hierdoor kunnen vlekken ontstaan. Het is mogelijk om aangetast messing te behandelen en te voorzien van een nieuwe laklaag. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Waar is raamuitzetter Ton met stelpennen messing gelakt voor geschikt?

  Raamuitzetter Ton met stelpennen messing gelakt is geschikt voor naar buiten draaiende ramen.

  Hoe monteer je raamuitzetter Ton met stelpennen messing gelakt?

  Als eerst gaat u de plek waar raamuitzetter Ton met stelpennen messing gelakt moet komen bepalen. De raamuitzetter klein komt altijd aan de scharnierkant te zitten. Meestal komt de raamuitzetter tussen de 5 en 15 cm van de kant van het raam af te zitten. Dit is een beetje afhankelijk van de grootte van het raam. Sluit het raam en bevestig de raamhoek. Dit is de kant van de raamuitzetter die op het raam komt te zitten. Laat de raamuitzetter in de stelpen rusten en zorg ervoor dat deze horizontaal ligt. Teken nu de schroefgaten af en boor deze voor voordat u de raamhoek vastschroefd. Een stelpen komt in het sleuf gat te zitten de ander wordt aan het eind van de uitzetter geplaatst. Als de raamhoek goed bevestigd is kunt u de stelpennen in het eerste en laatste gaten bevestigen. Als het raam goed horizontaal gesloten is kan de laatste stelpen bevestigd worden. Open nu het raam en laat de eerste stelpen ( aan de kant van de raamhoek) op zijn plek staan. Opent het raam goed dan kunt u deze ook vastschroeven. Boor bij beide stelpennen de gaten voor.

  Hoe onderhoudt je raamuitzetter Ton met stelpennen messing gelakt?

  Raamuitzetter Ton met stelpennen messing gelakt wordt gepolijst om vervolgens  voorzien te worden van een chroom laag. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte en droge doek. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt raamuitzetter Ton met stelpennen messing gelakt geleverd?

  Raamuitzetter Ton met stelpennen messing gelakt wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0