I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Raamuitzetter met stelpennen zwart

  Intersteel Raamuitzetter met stelpennen zwart

  €20,85 €21,95

  Productomschrijving

  Met deze mat zwarte raamuitzetter is het eenvoudig om een woning te ventileren. Deze raamuitzetter zwart is bedoeld voor naar buiten draaiende ramen en is voorzien van twee stelpennen, waardoor u eenvoudig de ventilatiestand kunt bepalen.

  Van welk materiaal is raamuitzetter met stelpennen zwart?

  Raamuitzetter met stelpennen zwart is van het materiaal RVS en is voorzien van een mat zwarte poedercoating.

  Waar is raamuitzetter met stelpennen zwart voor geschikt?

  Raamuitzetter met stelpennen zwart is geschikt voor naar buiten draaiende ramen.

  Hoe monteer je raamuitzetter met stelpennen zwart?

  Als eerst gaat u de plek waar raamuitzetter met stelpennen zwart moet komen bepalen. De raamuitzetter komt altijd aan de scharnierkant te zitten. Meestal komt de raamuitzetter tussen de 5 en 15 cm van de kant van het raam af te zitten. Dit is een beetje afhankelijk van de grootte van het raam. Sluit het raam en bevestig de raamhoek. Dit is de kant van de raamuitzetter die op het raam komt te zitten. Laat de raamuitzetter in de stelpen rusten en zorg ervoor dat deze horizontaal ligt. Teken nu de schroefgaten af en boor deze voor voordat u de raamhoek vastschroeft. Een stelpen komt in het sleuf gat te zitten de ander wordt aan het eind van de uitzetter geplaatst. Als de raamhoek goed bevestigd is kunt u de stelpennen in het eerste en laatste gaten bevestigen. Als het raam goed horizontaal gesloten is kan de laatste stelpen bevestigd worden. Open nu het raam en laat de eerste stelpen ( aan de kant van de raamhoek) op zijn plek staan. Opent het raam goed dan kunt u deze ook vastschroeven. Boor bij beide stelpennen de gaten voor.

  Hoe onderhoudt je raamuitzetter met stelpennen zwart?

  Raamuitzetter met stelpennen zwart is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt raamuitzetter met stelpennen zwart geleverd?

  Raamuitzetter met stelpennen zwart wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Deze raamuitzetter klein wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0