I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Raamuitzetter met stelpen chroom

  Intersteel Raamuitzetter met stelpen chroom

  €44,54 €48,95

  Productomschrijving

  Met deze chromen raamuitzetter is het eenvoudig om een woning te ventileren. Deze raamuitzetter klassiek is bedoeld voor naar buiten draaiende ramen en is voorzien van stelpen, waardoor u eenvoudig de ventilatiestand kunt bepalen.

  Van welk materiaal is raamuitzetter met stelpen chroom?

  Raamuitzetter met stelpen chroom is niet zoals de naam zegt volledig van het materiaal chroom. Het is een combinatie van de materialen chroom en nikkel. Vaak is de raamuitzetter klein van aluminium, messing of een ander metaal en daarover wordt een laagje chroom gespoten. 

  Waar is raamuitzetter met stelpen chroom voor geschikt?

  Raamuitzetter met stelpen chroom is geschikt voor naar buiten draaiende ramen.

  Hoe monteer je raamuitzetter met stelpen chroom?

  Als eerst gaat u de plek waar raamuitzetter met stelpen chroom moet komen bepalen. De raamuitzetter komt altijd aan de scharnierkant te zitten. Meestal komt de raamuitzetter tussen de 5 en 15 cm van de kant van het raam af te zitten. Dit is een beetje afhankelijk van de grootte van het raam. Sluit het raam en bevestig de raamhoek. Dit is de kant van de raamuitzetter die op het raam komt te zitten. Laat de raamuitzetter in de stelpen rusten en zorg ervoor dat deze horizontaal ligt. Teken nu de schroefgaten af en boor deze voor voordat u de raamhoek vastschroefd. Een stelpen komt in het sleuf gat te zitten de ander wordt aan het eind van de uitzetter geplaatst. Als de raamhoek goed bevestigd is kunt u de stelpennen in het eerste en laatste gaten bevestigen. Als het raam goed horizontaal gesloten is kan de laatste stelpen bevestigd worden. Open nu het raam en laat de eerste stelpen ( aan de kant van de raamhoek) op zijn plek staan. Opent het raam goed dan kunt u deze ook vastschroeven. Boor bij beide stelpennen de gaten voor.

  Hoe onderhoudt je raamuitzetter met stelpen chroom?

  Raamuitzetter met stelpen chroom wordt gepolijst om vervolgens  voorzien te worden van een chroom laag. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte en droge doek. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt raamuitzetter met stelpen chroom geleverd?

  Raamuitzetter met stelpen chroom wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0