I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Raamkruk Ton 400 nikkel mat/ebbenhout

  Intersteel Raamkruk Ton 400 nikkel mat/ebbenhout

  €102,12 €111,00

  Productomschrijving

  Deze nikkel en zwarte raamkruk Ton 400 is naderhand geborsteld, waardoor hij een matte uitstraling heeft. Deze raamkruk draairaam is afsluitbaar en hiermee creëert u een veiliger gevoel. Deze raamkruk wordt per stuk geleverd inclusief ovaal rozet en is speciaal bedoeld voor draaikiep- of draaivalramen en deuren met een kantespagnolet.

  Van welk materiaal is raamkruk Ton 400 nikkel mat/ebbenhout?

  Raamkruk Ton 400 nikkel mat/ebbenhout is de messing laag geborsteld om een matte structuur te verkrijgen. Omdat nikkel relatief zacht is, ontstaat bij intensief gebruik of bij contact met scherpe voorwerpen slijtageplekken in de nikkel laag. Hierdoor kan het messing zichtbaar worden beschadigingen aan de nikkel laag kunnen niet hersteld worden.

  Waar is raamkruk Ton 400 nikkel mat/ebbenhout voor geschikt?

  Raamkruk Ton 400 nikkel mat/ebbenhout is geschikt voor draai/kiepramen. Deze draairaam kiepraam is eenvoudig te monteren met bijgeleverd montagemateriaal.

  Hoe monteer je raamkruk Ton 400 nikkel mat/ebbenhout?

  Voordat u raamkruk Ton 400 nikkel mat/ebbenhout gaat plaatsen moet u eerst de oude raamkruk verwijderen. Vaak zitten de schroeven van de oude raamkruk verborgen onder het afdekplaatje. Draai het afdekplaatje een kwartslag en de schroeven zullen zichtbaar worden en kunnen eenvoudig verwijderd worden met een schroevendraaier. De maten van de raamkrukken zijn vaak hetzelfde dus de nieuwe raamkruk kan eenvoudig over de oude gaten gemonteerd worden. Draai de raamkruk  vast met bijgeleverde schroeven. Plaats de afdekrozet eerst en bevestig daarna pas de deurkruk. Een raamkruk met slot wordt op dezelfde manier vervangen. De raamkruk van een draai/kiepraam wordt ook op dezelfde manier bevestigd als een normale raamkruk.

  Hoe onderhoudt je raamkruk Ton 400 nikkel mat/ebbenhout?

  Raamkruk Ton 400 nikkel mat/ebbenhout krijgt als eerst een borstelhandeling, daarna wordt een nikkel laag aangebracht en zodra dit gedaan is wordt het product voorzien van een laklaag. De geborstelde structuur blijft behouden. Voor het onderhoud adviseren wij het product af te nemen met een zachte en droge doek. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt raamkruk Ton 400 nikkel mat/ebbenhout geleverd?

  Raamkruk Ton 400 nikkel mat/ebbenhout wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Deze raamkruk met slot wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0