I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Leuninghouder opschroevend hol zadel nikkel

  Intersteel Leuninghouder opschroevend hol zadel nikkel

  €11,75

  Productomschrijving

  Met deze leuninghouder kunt u de leuning langs de muur begeleiden en biedt u extra veiligheid. Deze opschroevende leuninghouder in nikkel heeft een hol zadel, waardoor deze geschikt is voor ronde leuningen.

  Van welk materiaal is leuninghouder opschroevend  hol zadel blind nikkel?

  Leuninghouder opschroevend  hol zadel blind nikkel is uitgevoerd in nikkel en naderhand gepolijst, waardoor hij een glimmend uiterlijk krijgt.

  Waar is leuninghouder opschroevend  hol zadel blind nikkel geschikt voor?

  Leuninghouder opschroevend  hol zadel blind nikkel is geschikt om trapleuningen aan te bevestigen. De holle zadel is voor ronde trapleuningen en vlakke leuninghouders zijn voor vierkante trapleuningen.  

  Hoe monteer je leuninghouder opschroevend  hol zadel blind nikkel?

  Leuninghouder opschroevend hol zadel blind nikkel monteren is een eenvoudige klusje. Bevestig aan het begin en aan het eind een leuninghouder 20 cm van het einde af. De hoogte van de trapleuning is ongeveer een meter van de traptreden af. Let er goed op dat de trapleuning altijd goed vast te pakken is. zodra de trapleuning op de gewenste hoogte hangt tekent u de schroefgaten af. Het is van belang dat u de leuninghouders in een rechte lijn aftekent en deze ook op een lijn plaatst. Boor de gaten van de leuninghouder voor en bevestig de leuninghouder met schroeven of voor in de muur eerst met een plug en daarna een schroef. Als de trapleuning bevestigd zit aan beide uiteindes kunt u de andere leuninghouders bevestigen. Deze zitten gemiddeld 75 cm uit elkaar. Teken alle schroefgaten af en verwijder de trapleuning. Boor alle gaten voor en bevestig hierna alle leuninghouders met alle bijgeleverde schroeven vast. Bevestig hierna de trapleuning aan de leuninghouder vast. Check nog eventjes of alles goed stevig vast zit. De trapleuning is hierna bevestigd.

  Hoe onderhoudt je leuninghouder opschroevend  hol zadel blind nikkel?

  Leuninghouder opschroevend  hol zadel blind nikkel wordt gepolijst en vervolgens voorzien van een nikkel laag. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte en droge doek. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt leuninghouder opschroevend hol zadel blind nikkel geleverd?

  Leuninghouder opschroevend hol zadel blind nikkel wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0