I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Kantschuif 400 mm rvs geborsteld

  Intersteel Kantschuif 400 mm rvs geborsteld

  €49,95

  Productomschrijving

  Deze kantschuif is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze kantschuif een lange levensduur. Kantschuiven worden gebruikt als extra sluiting aan de zijkant van dubbele deuren en kunnen zowel boven als onder gemonteerd worden. Deze kantschuif heeft een hoogte van 400 mm en is 25 mm breed.

  Van welk materiaal is kantschuif rvs geborsteld?

  Kantschuif rvs geborsteld is van het materiaal RVS wat wil zeggen roest vast staal.

  Waar is kantschuif rvs geborsteld geschikt voor?

  Kantschuif rvs geborsteld is geschikt als extra sluiting op een buitendeur. Vaak zijn dit dubbele deuren. De kantschuif zorgt ervoor dat er een extra slot op de deur zit en voorkomt ook nog eens dat deuren kromtrekken. 

  Hoe monteer je kantschuif rvs geborsteld?

  Het monteren van Kantschuif rvs geborsteld is een eenvoudig klus. Door gebruik te maken van een hamer en beitel kunt u de kantschuiven infrezen. De professional zal gebruik kunnen maken van een freesmachine. De houder wordt gemonteerd in de onder of bovenzijde van het kozijn. De kantschuiven worden zowel in de onderzijde als bovenzijde van de deur in gefreesd. De hoogte van de kantschuiven bepaal je doormiddel van de hoogte van de deuren. Bij hoge deuren gebruik je uiteraard een grote kantschuif. De kantschuiven worden gemonteerd op de passieve deur. Op de loopdeur kunt u een driepuntsluiting monteren. Zo zijn uw openslaande deuren goed beveiligd tegen inbraak.  Na het aftekenen van de juiste hoogte van de kantschuif kunt u de kantschuif door middel van een hamer en beitel uithakken. Let goed op hoe diep de kantschuif uitgehakt moet worden zodat deze netjes in de deur valt. Het sluitplaatje wordt boven en onder in het kozijn gefreesd. Zet de kantschuif uit en teken de plaats van de sluitplaat af. Hak dit met een hamer en beitel uit en bevestig de sluitplaat. U kunt nu de kantschuif openen en sluiten

  Hoe onderhoudt je kantschuif rvs geborsteld?

  Kantschuif rvs geborsteld heeft een borstel behandeling ondergaan. Ondanks de hoge rvs kwaliteit, is het product onderhevig aan oppervlakte corrosie. Dit is niet afkomstig van het product zelf, maar vormt zich van buitenaf op het oppervlak. Regelmatig afnemen met een zachte, vochtige doek volstaat en voorkomt oppervlakte aantasting. Indien er sprake is van vliegroest, kunt u dit verwijderen door middel van één van onze reiniging- en onderhoudsproducten. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt kantschuif rvs geborsteld geleverd?

  Kantschuif rvs geborsteld wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0