I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Digitale deurcamera DDV 3.0

  Intersteel Digitale deurcamera DDV 3.0

  €75,95 €79,95

  Productomschrijving

  Met een digitale deurspion kunt u snel en gemakkelijk zien wie er voor uw deur staat. Met het 3,2 inch LCD scherm heeft u altijd goed en duidelijk beeld. De deurspion heeft een kijkhoek van 105 graden, is eenvoudig te installeren en is zowel horizontaal als verticaal bruikbaar. Het formaat van de digitale deurspion is 1,5 cm x 12,5 cm x 6,8 cm (lxbxh) en de diameter van de spion is 3,2 cm. Geschikt voor deuren van 3,8 tot 11 cm dik. De deurspion werkt op twee AA batterijen en deze zijn inclusief.

  Van welk materiaal is digitale deurcamera?

  Digitale deurcamera is zoals de naam zegt een camera en werkt via batterijen.

  Waar is digitale deurcamera geschikt voor?

  Digitale deurcamera is geschikt voor bij de voordeur.

  Hoe monteer je digitale deurcamera?

  Digitale deurcamera monteren is een eenvoudige klusje. maak allereerst gebruik van de juiste gereedschappen zoals een boormachine en een schroevendraaier. Maak voor het boren van het gat gebruik van een 14 mm boor. In de verpakking zitten de deurcamera, 4 AA-batterijen, gereedschap, bevestigingscilinder, camera en een bevestigingsplaat.

  Als eerste bepaalt u de plaats waar de camera moet komen in de deur. Boor het gat niet lager dan 1,50m zodat u goed kunt zien wie er voor de deur staat. De camera bevestigt u vanaf de buitenkant. Schuif daarna de bevestigingsplaat over de lens aan de binnenzijde. Plaats nu de bevestigingscilinder. Schroef deze vast met het bijgeleverde gereedschap. Plaats nu de batterijen in de digitale deurcamera. Verbindt daarna de uitstekende datakabel met de achterzijde van de digitale camera. Haak daarna de digitale deurcamera aan de beugel die bevestigd is aan de binnenzijde van de voordeur. Bevestig de bijgeleverde moer in de onderzijde van digitale camera. Zodra er iemand op de bel drukt die aan de buitenzijde bevestigd is, gaat de deurcamera aan de binnenzijde af. U kunt in de instellingen kiezen tussen verschillende ringtones. Er wordt nu automatisch een foto gemaakt van de bezoeker. U drukt op de powerknop van de deurcamera en zo kunt u zien wie er voor de deur staat. Ook als het donker is kunt u goed zien wie er voor de deur staat op de foto door de infrarood functie.

  Hoe onderhoudt je digitale deurcamera?

  Digitale deurcamera kunt u met een vochtige doek afnemen en daarna droog maken met een droge doek. Zo is de camera stof vrij en is het beeld goed te zien.

  Hoe wordt digitale deurcamera geleverd?

  Digitale deurcamera wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0