I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Deurkruk Rond op schild sleutelgat 56 mm rvs geborsteld

  Intersteel Deurkruk Rond op schild sleutelgat 56 mm rvs geborsteld

  €56,00 €58,95

  Productomschrijving

  Deurkruk Rond op een schild is uitgevoerd in roestvast staal en is naderhand geborsteld, waardoor de deurkruk een matte uitstraling krijgt. Deze deurkruk op verdekt schild en sleutelgat maat 56 mm wordt per paar geleverd. Het voordeel deurkrukken op schild is dat ze vaak de gaten afdekken die voorheen in de deur zaten.

  Van welk materiaal is deurkruk Rond op schild sleutelgat rvs geborsteld?

  Deurkruk Rond op schild sleutelgat rvs geborsteld is van het materiaal RVS wat wil zeggen roest vast staal. Deze rvs deurkruk is dus van een stevig materiaal.

  Waar is mijn deurkruk Rond op schild sleutelgat rvs geborsteld geschikt voor?

  Deurkruk Rond op schild sleutelgat rvs geborsteld is geschikt voor binnendeuren. Deze deurkruk binnendeur is dus van een stevig materiaal.

  Hoe monteer deurkruk Rond op schild sleutelgat rvs geborsteld?

  Als u deurkruk Rond op schild sleutelgat rvs geborsteld gaat monteren of vervangen moet u eerst de oude deurkruk demonteren. Dit doet u door de met de inbussleutel het boutje dat aan de zij over onderkant van de deurkruk zit los te draaien. U kunt nu eenvoudig de deurkruk van de deur los maken. mocht u een losse deurkruk hebben kan u met de schroevendraaier de schild of de rozet los maken.  Let op mocht u een deurkruk op schild hebben gehad en nu een nieuwe op rozet of een kleinere maat schild  is het de bedoeling dat u eerst de gaten in de deur repareert en overschildert. 

  Nu kunt u de door u bestelde nieuwe deurkruk bevestigen. Bij het plaatsen van deurkrukken op schild mocht dit over dezelfde maten schilden beschikken kunt met de in de verpakking verkregen schroefjes de schilden vastschroeven op de oude schroefgaten. Steek dan de krukstift met krukken   door de schilden heen. Als u dat gedaan heeft bevestigd u de andere deurkruk over de krukstift heen en maakt  u met de inbussleutel het schroefje aan de onder of zijkant van de deurkruk weer vast. 

  Heeft deurkruk Rond op schild sleutelgat rvs geborsteld garantie?

  Op deurkruk Rond op schild sleutelgat rvs geborsteld zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar.

  Hoe onderhoud ik deurkruk Rond op schild sleutelgat rvs geborsteld ?

  Roestvast stalen deur- of raambeslag heeft een borstel behandeling ondergaan. Ondanks de hoge rvs kwaliteit, is het product onderhevig aan oppervlakte corrosie. Dit is niet afkomstig van het product zelf, maar vormt zich van buitenaf op het oppervlak. Regelmatig afnemen met een zachte, vochtige doek volstaat en voorkomt oppervlakte aantasting. Indien er sprake is van vliegroest, kunt u dit verwijderen door middel van één van onze reiniging- en onderhoudsproducten. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van deurkruk Rond op schild sleutelgat rvs geborsteld.

  Hoe wordt deurkruk Rond op schild sleutelgat rvs geborsteld geleverd?

  Deurkruk Rond op schild sleutelgat rvs geborsteld wordt geleverd met de bezorgdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0