I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Deurkruk Bjorn op schild toilet-/badkamersluiting 63 mm nikkel mat

  Intersteel Deurkruk Bjorn op schild toilet-/badkamersluiting 63 mm nikkel mat

  €43,16 €47,95

  Productomschrijving

  Deurkruk Bjorn op een schild is uitgevoerd in nikkel en is naderhand geborsteld, waardoor de deurkruk een matte uitstraling krijgt. Daarnaast is het schild voorzien van een toiletsluiting op 63 mm, waarmee u gemakkelijk een toilet kunt openen en afsluiten. Deze deurkruk wordt per paar geleverd en het schild is voorzien van schroefgaten. Het voordeel van deurkrukken op schild is dat ze vaak de gaten afdekken die voorheen in de deur zaten.

  Van welk materiaal is deurkruk Bjorn op schild toilet-/badkamersluiting nikkel mat?

  Van deurkruk Bjorn op schild toilet-/badkamersluiting nikkel mat is de messing laag geborsteld om een matte structuur te verkrijgen. Omdat nikkel relatief zacht is, ontstaat bij intensief gebruik of bij contact met scherpe voorwerpen slijtageplekken in de nikkel laag. Hierdoor kan het messing zichtbaar worden beschadigingen aan de nikkel laag kunnen niet hersteld worden.

  Waar is deurkruk Bjorn op schild toilet-/badkamersluiting nikkel mat geschikt voor?

  Deurkruk Bjorn op schild toilet-/badkamersluiting nikkel mat is geschikt voor binnendeuren.

  Hoe monteer ik deurkruk Bjorn op schild toilet-/badkamersluiting nikkel mat?

  Als u deurkruk Bjorn op schild toilet-/badkamersluiting nikkel mat gaat monteren of vervangen moet u eerst de oude deurkruk demonteren. Dit doet u door de met de inbussleutel het boutje dat aan de zij over onderkant van de deurkruk zit los te draaien. U kunt nu eenvoudig de deurkruk van de deur los maken. mocht u een losse deurkruk hebben kan u met de schroevendraaier de schild of de rozet los maken.  Let op mocht u een deurkruk op schild hebben gehad en nu een nieuwe op rozet of een kleinere maat schild  is het de bedoeling dat u eerst de gaten in de deur repareert en overschildert. 

  Nu kunt u de door u bestelde nieuwe deurkruk bevestigen. Bij het plaatsen van deurkrukken op schild mocht dit over dezelfde maten schilden beschikken kunt met de in de verpakking verkregen schroefjes de schilden vastschroeven op de oude schroefgaten. Steek dan de krukstift met krukken   door de schilden heen. Als u dat gedaan heeft bevestigd u de andere deurkruk over de krukstift heen en maakt  u met de inbussleutel het schroefje aan de onder of zijkant van de deurkruk weer vast. 

  Heeft deurkruk Bjorn op schild toilet-/badkamersluiting nikkel mat garantie?

  Op deurkruk Bjorn op schild toilet-/badkamersluiting nikkel mat zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar.

  Hoe onderhoud deurkruk Bjorn op schild toilet-/badkamersluiting nikkel mat?

  Vernikkeld mat raam- of deurbeslag krijgt als eerst een borstelhandeling, daarna wordt een nikkel laag aangebracht en zodra dit gedaan is wordt het product voorzien van een laklaag. De geborstelde structuur blijft behouden. Voor het onderhoud adviseren wij het product af te nemen met een zachte en droge doek. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van deurkruk Bjorn op schild toilet-/badkamersluiting nikkel mat.

  Hoe wordt deurkruk Bjorn op schild toilet-/badkamersluiting nikkel mat geleverd?

  Deurkruk Bjorn op schild toilet-/badkamersluiting nikkel mat wordt geleverd met de bezorgdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0