I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Deurkruk Bau-stil met schild 236x44x6mm sleutelgat 56mm mat zwart

  Intersteel Deurkruk Bau-stil met schild 236x44x6mm sleutelgat 56mm mat zwart

  €96,30 €107,00

  Productomschrijving

  Deurkruk Bau-stil vloeit voort uit de stromingen uit de dertiger jaren, die gekenmerkt werd door Bauhaus en Jugendstil. Deze bijzondere deurklink op rechthoekig schild met sleutelgat maat 56 mm is uitgevoerd in mat zwart. Deze kruk wordt per paar geleverd en het schild is voorzien van schroefgaten. Het voordeel van deurkrukken op schild is dat ze vaak de gaten afdekken die voorheen in de deur zaten.

  Van welk materiaal is deurkruk Bau-stil met schild sleutelgat mat zwart?

  Deurkruk Bau-stil met schild sleutelgat mat zwart van het materiaal aluminium en is voorzien van een mat zwarte poedercoating. Deze zwarte deurkrukken zijn dus van een stevig materiaal.

  Waar is mijn deurkruk Bau-stil met schild sleutelgat mat zwart geschikt voor?

  Deurkruk Bau-stil met schild sleutelgat mat zwart is geschikt voor binnendeuren. Deze deurkruk binnendeur is eenvoudig te monteren met bijgeleverd montagemateriaal.

  Hoe monteer deurkruk Bau-stil met schild sleutelgat mat zwart?

  Als u uw deurkruk Bau-stil met schild sleutelgat mat zwart gaat monteren of vervangen moet u eerst de oude deurkruk demonteren. Dit doet u door de met de inbussleutel het boutje dat aan de zij over onderkant van de deurkruk zit los te draaien. U kunt nu eenvoudig de deurkruk van de deur los maken. mocht u een losse deurkruk hebben kan u met de schroevendraaier de schild of de rozet los maken.  Let op mocht u een deurkruk op schild hebben gehad en nu een nieuwe op rozet of een kleinere maat schild  is het de bedoeling dat u eerst de gaten in de deur repareert en overschildert. 

  Nu kunt u de door u bestelde nieuwe deurkruk bevestigen. Bij het plaatsen van deurkrukken op schild mocht dit over dezelfde maten schilden beschikken kunt met de in de verpakking verkregen schroefjes de schilden vastschroeven op de oude schroefgaten. Steek dan de krukstift met krukken   door de schilden heen. Als u dat gedaan heeft bevestigd u de andere deurkruk over de krukstift heen en maakt  u met de inbussleutel het schroefje aan de onder of zijkant van de deurkruk weer vast. 

  Heeft deurkruk Bau-stil met schild sleutelgat mat zwart garantie?

  Op deurkruk Bau-stil met schild sleutelgat mat zwart zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar.

  Hoe onderhoud ik deurkruk Bau-stil met schild sleutelgat mat zwart?

  Deurkruk Bau-stil met schild sleutelgat mat zwart is voorzien van een mat zwarte poedercoating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. 

  Hoe wordt deurkruk Bau-stil met schild sleutelgat mat zwart geleverd?

  Deurkruk Bau-stil met schild sleutelgat mat zwart wordt geleverd met de bezorgdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0