I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Deurkruk Yvonne op schild sleutelgat 56 mm messing gelakt

  Deurkruk Yvonne op schild sleutelgat 56 mm messing gelakt

  €38,67 €40,70

  Productomschrijving

  Deurkruk Yvonne op een schild is uitgevoerd in messing en naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor de messing deurkruk een glanzende uitstraling krijgt. Deze deurkruk op schild met sleutelgat maat 56 mm wordt per paar geleverd. Het voordeel van deurkrukken op schild is dat ze vaak de gaten afdekken die voorheen in de deur zaten.

  Van welk materiaal is deurkruk Yvonne op schild sleutelgat messing gelakt?

  Deurkruk Yvonne op schild sleutelgat messing gelakt is gepolijst en daarna voorzien van een laklaag.

  Waar is deurkruk Yvonne op schild sleutelgat messing gelakt geschikt voor?

  Deurkruk Yvonne op schild sleutelgat messing gelakt is geschikt voor binnendeuren. Deze deurkruk binnendeur is eenvoudig te monteren met bijgeleverd montagemateriaal.

  Hoe monteer ik deurkruk Yvonne op schild sleutelgat messing gelakt?

  Als u deurkruk Yvonne op schild sleutelgat messing gelakt gaat monteren of vervangen moet u eerst de oude deurkruk demonteren. Dit doet u door de met de inbussleutel het boutje dat aan de zij over onderkant van de deurkruk zit los te draaien. U kunt nu eenvoudig de deurkruk van de deur los maken. mocht u een losse deurkruk hebben kan u met de schroevendraaier de schild of de rozet los maken.  Let op mocht u een deurkruk op schild hebben gehad en nu een nieuwe op rozet of een kleinere maat schild  is het de bedoeling dat u eerst de gaten in de deur repareert en overschildert. 

  Nu kunt u de door u bestelde nieuwe deurklink bevestigen. Bij het plaatsen van deurkrukken op schild mocht dit over dezelfde maten schilden beschikken kunt met de in de verpakking verkregen schroefjes de schilden vastschroeven op de oude schroefgaten. Steek dan de krukstift met krukken   door de schilden heen. Als u dat gedaan heeft bevestigd u de andere messing deurklink over de krukstift heen en maakt  u met de inbussleutel het schroefje aan de onder of zijkant van de deurkruk weer vast. 

  Heeft deurkruk Yvonne op schild sleutelgat messing gelakt garantie?

  Op deurkruk Yvonne op schild sleutelgat messing gelakt zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar.

  Hoe onderhoud deurkruk Yvonne op schild sleutelgat messing gelakt?

  Messing gelakt deur- of raambeslag is gepolijst en daarna voorzien van een laklaag. Deze laklaag voorkomt dat oppervlaktecorrosie optreedt en mag niet behandeld worden met schoonmaakmiddelen. Door oppervlakte beschadigingen is het mogelijk dat de laklaag eraf slijt en hierdoor kunnen vlekken ontstaan. Het is mogelijk om aangetast messing te behandelen en te voorzien van een nieuwe laklaag. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van deurkruk Yvonne op schild sleutelgat messing gelakt.

   Hoe wordt deurkruk Yvonne op schild sleutelgat messing gelakt geleverd?

  Deurkruk Yvonne op schild sleutelgat messing gelakt wordt geleverd met de bezorgdienst DHL. Deze deurklink op schild wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0