I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Deurkruk Verkropt op ovaal rozet met ring rvs geborsteld

  Deurkruk Verkropt op ovaal rozet met ring rvs geborsteld

  €51,25 €53,95

  Productomschrijving

  Deurkruk Verkropt is vervaardigd uit roestvast staal en is naderhand geborsteld, waardoor de kruk een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft dit product een lange levensduur. Deze kruk op ovaal rozet wordt per paar geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor montage.

  Van welk materiaal is deurkruk Verkropt op ovaal rozet met  ring rvs geborsteld?

  Deurkruk Verkropt op ovaal rozet met  ring rvs geborsteld is van het materiaal RVS wat wil zeggen roest vast staal.

  Waar is mijn deurkruk Verkropt op ovaal rozet met  ring rvs geborsteld geschikt voor?

  Deurkruk Verkropt op ovaal rozet met  ring rvs geborsteld is geschikt voor binnendeuren.

  Hoe monteer ik deurkruk Verkropt op ovaal rozet met  ring rvs geborsteld?

  Als u deurkruk Verkropt op ovaal rozet met  ring rvs geborsteld gaat monteren of vervangen moet u eerst de oude deurkruk demonteren. Dit doet u door de met de inbussleutel het boutje dat aan de zij over onderkant van de deurkruk zit los te draaien. U kunt nu eenvoudig de deurkruk van de deur los maken. mocht u een losse deurkruk hebben kan u met de schroevendraaier de schild of de rozet los maken.  Let op mocht u een deurkruk op schild hebben gehad en nu een nieuwe op rozet of een kleinere maat schild  is het de bedoeling dat u eerst de gaten in de deur repareert en overschildert. 

  Nu kunt u de door u bestelde nieuwe deurkruk bevestigen. Bij het plaatsen van deurkrukken op schild mocht dit over dezelfde maten schilden beschikken kunt met de in de verpakking verkregen schroefjes de schilden vastschroeven op de oude schroefgaten. Steek dan de krukstift met krukken   door de schilden heen. Als u dat gedaan heeft bevestigd u de andere deurkruk over de krukstift heen en maakt  u met de inbussleutel het schroefje aan de onder of zijkant van de deurkruk weer vast. 

  Heeft deurkruk Verkropt op ovaal rozet met  ring rvs geborsteld garantie?

  Op deurkruk Verkropt op ovaal rozet met  ring rvs geborsteld zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar.

  Hoe onderhoud ik deurkruk Verkropt op ovaal rozet met  ring rvs geborsteld?

  Roestvast stalen deur- of raambeslag heeft een borstel behandeling ondergaan. Ondanks de hoge rvs kwaliteit, is het product onderhevig aan oppervlakte corrosie. Dit is niet afkomstig van het product zelf, maar vormt zich van buitenaf op het oppervlak. Regelmatig afnemen met een zachte, vochtige doek volstaat en voorkomt oppervlakte aantasting. Indien er sprake is van vliegroest, kunt u dit verwijderen door middel van één van onze reiniging- en onderhoudsproducten. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van deurkruk Verkropt op ovaal rozet met  ring rvs geborsteld.

  Hoe wordt deurkruk Verkropt op ovaal rozet met  ring rvs geborsteld geleverd?

  Deurkruk Verkropt op ovaal rozet met  ring rvs geborsteld wordt geleverd met de bezorgdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0