I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Deurkruk Ton 400 met schild groef 180x41x6mm sleutelgat 56mm messing getrommeld/ebbenhout

  Deurkruk Ton 400 met schild groef 180x41x6mm sleutelgat 56mm messing getrommeld/ebbenhout

  €75,35 €79,32

  Productomschrijving

  Deurkruk Ton 400 op schild is uitgevoerd in messing en naderhand getrommeld, waardoor het een matte en donkere uitstraling krijgt. Door de combinatie met een ebbenhouten greep, heeft deze kruk een bijzondere uitstraling. Deze deurklink op rechthoekig schild met sleutelgat maat 56 mm wordt per paar geleverd en het schild is voorzien van schroefgaten. Het voordeel van deurkrukken op schild is dat ze vaak de gaten afdekken die voorheen in de deur zaten.

  Van welk materiaal is deurkruk Ton 400 met schild groef sleutelgat messing getrommeld/ebbenhout?

  Deurkruk Ton 400 met schild groef sleutelgat messing getrommeld/ebbenhout ondergaat een trommelbehandeling en wordt niet van een laklaag voorzien. Hierdoor versnelt het verouderingsproces en krijgt het product een natuurlijke matte en donkere uitstraling.

  Waar is deurkruk Ton 400 met schild groef sleutelgat messing getrommeld/ebbenhout geschikt voor?

  Deurkruk Ton 400 met schild groef sleutelgat messing getrommeld/ebbenhout is geschikt voor binnendeuren.

  Hoe monteer ik deurkruk Ton 400 met schild groef sleutelgat messing getrommeld/ebbenhout?

  Als u deurkruk Ton 400 met schild groef sleutelgat messing getrommeld/ebbenhout gaat monteren of vervangen moet u eerst de oude deurkruk demonteren. Dit doet u door de met de inbussleutel het boutje dat aan de zij over onderkant van de deurkruk zit los te draaien. U kunt nu eenvoudig de deurkruk van de deur los maken. mocht u een losse deurkruk hebben kan u met de schroevendraaier de schild of de rozet los maken.  Let op mocht u een deurkruk op schild hebben gehad en nu een nieuwe op rozet of een kleinere maat schild  is het de bedoeling dat u eerst de gaten in de deur repareert en overschildert. 

  Nu kunt u de door u bestelde nieuwe deurkruk bevestigen. Bij het plaatsen van deurkrukken op schild mocht dit over dezelfde maten schilden beschikken kunt met de in de verpakking verkregen schroefjes de schilden vastschroeven op de oude schroefgaten. Steek dan de krukstift met krukken   door de schilden heen. Als u dat gedaan heeft bevestigd u de andere deurkruk over de krukstift heen en maakt  u met de inbussleutel het schroefje aan de onder of zijkant van de deurkruk weer vast. 

  Heeft deurkruk Ton 400 met schild groef sleutelgat messing getrommeld/ebbenhout garantie?

  Op deurkruk Ton 400 met schild groef sleutelgat messing getrommeld/ebbenhout zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar.

  Hoe onderhoud deurkruk Ton 400 met schild groef sleutelgat messing getrommeld/ebbenhout?

  Messing getrommeld deur- of raambeslag ondergaat een trommelbehandeling en wordt niet van een laklaag voorzien. Hierdoor versnelt het verouderingsproces en krijgt het product een natuurlijke matte en donkere uitstraling. Voor het onderhoud adviseren wij om het product regelmatig af te nemen met een zachte en droge doek. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product deurkruk Ton 400 met schild groef sleutelgat messing getrommeld/ebbenhout.

  Hoe wordt deurkruk Ton 400 met schild groef sleutelgat messing getrommeld/ebbenhout geleverd?

  Deurkruk Ton 400 met schild groef sleutelgat messing getrommeld/ebbenhout wordt geleverd met de bezorgdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0