I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Deurklopper rond 107mm nikkel mat

  Deurklopper rond 107mm nikkel mat

  €58,85 €61,95

  Productomschrijving

  Met deze robuuste nikkel matte deurklopper met nostalgisch geluid, kunt u horen wanneer er iemand voor uw deur staat. Hoewel de deurklopper ingehaald is door de deurbel, wordt het toch nog vaak toegepast op klassieke en landelijke woningen. Deze deurklopper heeft een hoogte van 107 mm en is voorzien van schroefgaten.

  Van welk materiaal is deurklopper rond nikkel mat?

  Deurklopper rond nikkel mat is de messing laag geborsteld om een matte structuur te verkrijgen. Omdat nikkel relatief zacht is, ontstaat bij intensief gebruik of bij contact met scherpe voorwerpen slijtageplekken in de nikkel laag. Hierdoor kan het messing zichtbaar worden beschadigingen aan de nikkel laag kunnen niet hersteld worden.

  Waar deurklopper rond nikkel mat voor geschikt?

  Deurklopper rond nikkel mat wordt over het algemeen gebruikt voor buitendeuren maar kan ook op een binnendeur gemonteerd worden.

  Hoe monteer je deurklopper rond nikkel mat?

  Het monteren van deurklopper rond nikkel mat is een gemakkelijk klusje. Monteer de deurklopper op ooghoogte van de voordeur. Heeft u de juiste plek uitgekozen voor de deurklopper teken dan de schroefgaten af en boor de gaten voor voordat u de deurklopper vastschroeft.  

  Hoe onderhoudt je deurklopper rond nikkel mat?

  Deurklopper rond nikkel mat krijgt als eerst een borstelhandeling, daarna wordt een nikkel laag aangebracht en zodra dit gedaan is wordt het product voorzien van een laklaag. De geborstelde structuur blijft behouden. Voor het onderhoud adviseren wij het product af te nemen met een zachte en droge doek. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt deurklopper rond nikkel mat geleverd?

  Deurklopper rond nikkel mat wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0