I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Deurespagnolet Ton 222 chroom mat/ebbenhout

  Deurespagnolet Ton 222 chroom mat/ebbenhout

  €170,57 €179,55

  Productomschrijving

  Met deze mat chromen deurespagnolet en ebbenhouten greep, kunt u met één handeling de deur aan de boven- en onderzijde vergrendelen. Pompespagnoletten geven de (stolp) deuren met stangen en geleide hulzen een mooi en klassiek uiterlijk. Denk er altijd aan om een handgreep te gebruiken om de tweede deur aan te trekken. Daarnaast is het mogelijk om een slot te bevestigen op de stang van de espagnolet.

  Van welk materiaal is deurespagnolet Ton 222 chroom mat/ebbenhout?

  Deurespagnolet Ton 222 chroom mat/ebbenhout is niet zoals de naam zegt volledig van het materiaal chroom. Vaak is de espagnolet van aluminium, messing of een ander metaal en daarover wordt een laagje chroom gespoten. Bij mat chroom is de messing laag geborsteld om een matte structuur te realiseren. Het laagje chroom is zorgt ervoor dat de espagnolet erg sterk is en gebruikt kan worden voor veel gebruikte ruimtes.

  Waar deurespagnolet Ton 222 chroom mat/ebbenhout voor geschikt?

  Deurespagnolet Ton 222 chroom mat/ebbenhout is geschikt voor stolpdeuren. Dit zijn de openslaande deuren in het huis.

  Hoe monteer je deurespagnolet Ton 222 chroom mat/ebbenhout?

  Deurespagnolet Ton 222 chroom mat/ebbenhout wordt op de naaldkant van de stolpdeuren gemonteerd. Doe dit op een harthoogte van 105 cm en in het midden van de deur. Daarna is het van belang om de lengte van de stangen te bepalen.

  De lengte van de stangen bepaal je door de onderdorpel en de onderkant bovendorpel (kozijn) te meten. Tel hier 5 cm bij op aan weerskanten. Teken dit netjes af en slijp of zaag de stangen op maat. Tip! Zijn de espagnolet stangen vierkant? Slijp de uiteindes van de espagnolet stang schuin af. Bevestig nu de slangen aan de espagnolet. Zorg ervoor dat de kruk-espagnolet of de pomp-espagnolet gesloten is. Vergeet de geleiders van de espagnolet niet over de stangen heen te schuiven. Deze worden ook op zo’n 5 cm van zowel de onderdorpel als bovendorpel gemonteerd.

  Als laatste bevestigt u de sluitplaten van de espagnolet. Teken aan de boven en onderkant af waar u de sluitplaten moet bevestigen. Hak dit stukje uit en bevestig de sluitplaten. De espagnolet sluiting zou nu eenvoudig open en dicht moeten gaan.

  Hoe onderhoudt je deurespagnolet Ton 222 chroom mat/ebbenhout?

  Deurespagnolet Ton 222 chroom mat/ebbenhout ondergaat een borstelhandeling zodra dit gebeurt is wordt er een chroom laag aangebracht. De geborstelde structuur blijft behouden. Voor het onderhoud adviseren wij het product af te nemen met een zachte en droge doek. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt deurespagnolet Ton 222 chroom mat/ebbenhout geleverd?

  Deurespagnolet Ton 222 chroom mat/ebbenhout wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0