I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Voordeurbeslag

  36 Producten


  Voordeurbeslag zwart voor industriële stijl

  Voordeurbeslag hoort ook bij de uitstraling van uw woning. Daarom is het beslag van uw voordeur net zo belangrijk als dat van uw binnen deur- en raambeslag. 

  Mat zwart is tegenwoordig een erg populaire kleur. Daarom vindt u in ons assortiment ook veel zwart voordeurbeslag terug. Denk hierbij aan deurbellen, brievenbussen, knopkrukken, deurkloppers, en voordeurbeslag. Kiest u voor zwart voordeurbeslag dan raden wij het aan om de scharnieren ook in het zwart te nemen. Bij de keuze voor scharnieren raden wij aan om scharnieren met dievenklauw te nemen zodat uw voordeur extra beveiligd is. Het is van belang om uw voordeurbeslag te voorzien van kerntrekbeveiliging met SKG keurmerk. 

  Kiest u voor zwart voordeurbeslag dan kunt u ervoor kiezen om uw voordeur volledig te voorzien van zwart beslag. Ook kunt u kiezen voor een mix van mat zwart en RVS. Dit geeft uw voordeur een stijlvolle afwerking. 

  Voordeurbeslag voor iedere voordeur

  Bij de keuze van uw jaren 30 voordeurbeslag moet u met enkele dingen rekening houden. Welk design vindt u mooi? En welke kleur past bij uw voordeur? De keuze van voordeurbeslag is belangrijker dan mensen vaak denken. Uw voordeur is tenslotte het visitekaartje van uw woning. Ook is het van belang dat uw voordeurbeslag voldoende beveiliging biedt. 

  De voordeur kan een zwakke plek zijn in de beveiliging van uw huis. Het is tenslotte de deur die het meeste open en dicht gaat, tenzij u een andere deur gebruikt om binnen te komen. Daardoor is het van belang dat deze voorzien is van veiligheidsbeslag. U voordeurbeslag moet voldoen aan het SKG keurmerk en kerntrekbeveiliging. Met een kierstandhouder of een deurcamera kunt u veilig zien wie er voor de deur staat als er onverwachts aangebeld wordt. 

  Voordeurbeslag was vroeger vaak saai en het ging om de veiligheid. Met het voordeurbeslag van Intersteel komt hier verandering in. Intersteel zorgt voor veilig deurbeslag wat ook nog een mooi design heeft. Dat zorgt ervoor dat uw voordeurbeslag een echte eye catcher wordt. Voordeurbeslag van Intersteel is verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren: chroom, mat zwart, messing voordeurbeslag, RVS en aluminium. 

  RVS voordeurbeslag voor langere levensduur

  Op veel voordeuren vindt u het terug: RVS deurbeslag. Het is populair omdat het goed tegen slechte weersomstandigheden kan. RVS betekent: Roest Vrij Staal. Vandaar dat u het veel tegen komt op voor- en achter deuren. 

  Naast de langere levensduur dat RVS deurbeslag biedt geeft het uw voordeur ook een stijlvolle en strakke uitstraling. Kiest u voor RVS voordeurbeslag dan raden wij aan om ook uw scharnieren en brievenbus in RVS te nemen. Zo zorgt u ervoor dat uw voordeur een geheel is en dat ook uitstraalt. 

  Al ons RVS voordeurbeslag is voorzien van het SKG keurmerk en voorzien van kerntrekbeveiliging. Dit zorgt voor een extra veiligheid. Ook zijn er verschillende soorten designs beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een smal of breed schild of voor rechthoekig of rond RVS voordeurbeslag. Uw voordeur geeft tenslotte de eerste indruk bij mensen af.

  Beveilig uw voordeur met veiligheidsbeslag

  Sinds 2014 is het verplicht om in de nieuwbouw, veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging en SKG keurmerk te plaatsen. Ook in bestaande bouw is dit verplicht. Door deze eenvoudige aanpassingen vertraagt u een inbraak. Het liefst houdt u inbrekers buiten. 

  Ook voor verzekeringsmaatschappijen is het van belang dat uw woning is voorzien van veiligheidsbeslag. Als voordeel zal dit ook uw verzekeringspremie verlagen. Veiligheidsbeslag is dus een goede en slimme investering. Ook geeft het veiligheidsbeslag een veilig gevoel voor u zelf. Kerntrekbeveiliging en drie ster SKG keurmerk is momenteel de beste beveiliging wat qua veiligheidsbeslag bestaat. Als u dit heeft aangeschaft zal het voor een inbreker een stuk lastiger worden om in te breken. 

  Veiligheidsbeslag heeft natuurlijk de functie om veiligheid te bieden. Vandaag te dag kan deze veiligheid gecombineerd worden met design. U kunt dus zelf bepalen wat voor uitstraling u uw voordeuren geeft. En dat terwijl dit niet ten koste zal gaan van de veiligheid wat het biedt. 

  Waar moet je op letten bij de aankoop van voordeurbeslag

  Bij de aankoop van voordeurbeslag is het van belang dat uw voordeurbeslag voorzien is van alle veiligheidseisen. Daarnaast moet uw voordeurbeslag een greep/kruk systeem hebben. U wilt tenslotte de deur alleen van binnen met een kruk opendoen. En niet zoals bij uw tuindeuren of keukendeuren van zowel binnen als buiten. 

  Ook is het van belang dat u de maat van uw profielcilinder gat opmeet. Er zijn 3 verschillende soorten maten: 55mm, 72mm, 92mm. In de lijntekeningen in onze webshop kunt u zien welke maten wij hiermee bedoelen. Zodra u dit gedaan heeft kunt u een keuze maken voor het design en kleur voordeurbeslag. 

  In ons assortiment vindt u ook complete voordeurbeslagsets. Deze zijn voorzien van: brievenbus, deurknop, deurkruk, rozet met kerntrekbeveiliging, rozet voor binnenkant, en een deurbel. U bent dan in een keer klaar met de keuze van voordeurbeslag.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0