I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Deurespagnoletten

  Met deurespagnoletten kunt u open slaande deuren openen en dichtdoen door middel van een hendel.Een deurespagnolet wordt op de naald van de deur bevestigd en sluit in de onder- en bovendorpel met behulp van een espagnoletstang.

  21 Producten


  Waar wordt een espagnolet voor gebruikt?

  Een espagnolet wordt gemonteerd op zowel openslaande ramen als deuren. Bij deuren spreken we van een pomp-espagnolet en bij ramen van eek kruk-espagnolet. Bij zowel ramen als deuren worden deze vaak op de naald bevestigd. Aan openslaande ramen en deuren zitten een naald en een ronde kant zodat deze in elkaar passen. De espagnolet zorgt ervoor dat de ramen en deuren kunnen openen en sluiten. 

  Een espagnolet zorgt ervoor dat deuren open en dicht kunnen. Aan de ene zijde wordt de espagnolet met stangen geplaatst en aan de andere kant een deurgreep om de deur te openen of te sluiten. Wanneer je het handvat van de espagnolet naar boven doet zullen de stangen naar binnen komen en kan de deur geopend worden. Als je de pomp weer naar beneden doet sluiten de deuren. 

  Espagnoletten zijn er dus voor zowel openslaande ramen als deuren. Vaak worden espagnoletten geplaatst op tuindeuren of openslaande ramen van slaapkamers. Espagnoletten kunnen nog extra beveiligd worden met een espagnoletslot. 

  In onze webshop zijn er verschillende soorten designs en kleuren espagnoletten deurbeslag. Heeft u hulp nodig bij de keuze voor een espagnolet? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice zodat wij u verder kunnen helpen. 

  Een espagnolet slot voor extra beveiliging

  Een deurespagnolet is niet SKG gekeurd, maar is voor een inbreker niet de makkelijkste manier om binnen te komen. Tenzij u enkel glas in uw deuren heeft. Vanaf de buitenkant kun je niet bij de espagnolet sluiting komen. Wilt u uw espagnolet extra beveiligen dan kunt u gebruik maken van een espagnolet slot. 

  Een espagnolet slot wordt op de espagnolet stangen gemonteerd en zorgt ervoor dat de espagnolet extra beveiligd is tegen inbrekers. Naast het espagnolet slot raden wij aan om in al uw ramen en deuren dubbel glas te plaatsen. Hierdoor voorkomt u dat er eenvoudig een ruitje wordt ingetikt en dat een inbreker de openslaande deuren eenvoudig kan openen via de espagnolet. 

  In onze webshop hebben wij espagnolet sloten in meerdere kleuren. Kies voor een compleet pakket: de pompespagnolet, espagnolet stangen, en een espagnolet slot. Espagnoletten zijn verkrijgbaar in nikkel, chroom, en messing. 

  Een pomp-espagnolet zorgt voor een mooie afwerking van de deur!

  Een pomp-espagnolet zorgt bij openslaande deuren voor een mooie uitstraling. Het valt direct op in het interieur. Kies bij de pomp-espagnolet voor een mooie deurgreep zodat u de openslaande deuren kunt openen en sluiten. 

  Pomp-espagnoletten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en designs. Pomp-espagnoletten zijn er In de modellen ton ebbenhout of met het handvat in volledige kleur. Kiest u voor een pomp-espagnolet messing of chroom, voor een opvallende uitstraling. Of kiest u voor de kleuren mat of nikkel, voor een rustigere uitstraling. 

  Met een pomp-espagnolet maakt u uw openslaande deuren helemaal af. Wilt u ook een mooie pomp-espagnolet voor uw openslaande deuren? Bekijk dan ons aanbod in de webshop. Hulp nodig bij de keuze voor een pomp-espagnolet? Neem dan vrijblijvend contact op!

  Hoe monteer je een espagnolet?

  De espagnolet wordt op de naaldkant van de stolpdeuren gemonteerd. Doe dit op een harthoogte van 105 cm en in het midden van de deur. Daarna is het van belang om de lengte van de stangen te bepalen.

  De lengte van de stangen bepaal je door de onderdorpel en de onderkant bovendorpel (kozijn) te meten. Tel hier 5 cm bij op aan weerskanten. Teken dit netjes af en slijp of zaag de stangen op maat. Tip! Zijn de espagnolet stangen vierkant? Slijp de uiteindes van de espagnolet stang schuin af. Bevestig nu de slangen aan de espagnolet. Zorg ervoor dat de kruk-espagnolet of de pomp-espagnolet gesloten is. Vergeet de geleiders van de espagnolet niet over de stangen heen te schuiven. Deze worden ook op zo’n 5 cm van zowel de onderdorpel als bovendorpel gemonteerd. 

  Als laatste bevestigt u de sluitplaten van de espagnolet. Teken aan de boven en onderkant af waar u de sluitplaten moet bevestigen. Hak dit stukje uit en bevestig de sluitplaten. De espagnolet sluiting zou nu eenvoudig open en dicht moeten gaan. Het monteren van de espagnolet is nu geslaagd. 

  Heeft u hulp nodig bij het monteren van de espagnolet? Wij helpen u graag! U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via onze klantenservice. 

  Bestel uw espagnoletten eenvoudig online.

  Espagnoletten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Zodra u de keuze heeft gemaakt voor de juiste kleur en design kunt u de bestelling plaatsen. Deze wordt op maandag tot en met donderdag de volgende dag thuis afgeleverd mits u voor 15.00 besteld. Besteld u op vrijdag voor 15:00 dan wordt uw bestelling maandag bij uw thuis geleverd. Heeft u hulp nodig met de keuze voor de juiste espagnolet? Of kunnen wij u ergens anders bij helpen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0