I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Deurdrangers

  14 Producten


  Waar wordt een deurdranger voor gebruikt?

  Een deurdranger zorgt ervoor dat een deur automatisch sluit. Deurdrangers of deurpompen vindt u vaak terug in bedrijfspanden als deurbeslag. Dit is omdat in grote panden veel deuren zijn en anders de hele dag overal deuren open staan. In onze webshop vindt u deurdrangers met een glij arm of met een schaararm terug. 

  Deurdrangers vind je ook terug op buitendeuren. Voor veel mensen is het een gewoonte om een deur open te doen maar niet dicht te doen. Voor buitendeuren is dit dus handig aangezien dit in de wintermaanden veel kou scheelt en in de zomer juist veel warmte. Zo draagt u ook nog eens een steentje bij aan het milieu. Een deurdranger heeft ook als voordeel dat het een klappende deur tegen gaat. Wanneer de deur namelijk wordt geopend sluit deze automatisch en valt de deur goed in het slot. Hierdoor blijft de deur niet op een kier staan, waardoor het niet kan gaan klapperen. 

  Grote bedrijven met grote panden moeten aan verschillende soorten veiligheidseisen voldoen. De brandweer adviseert bijvoorbeeld om elke ruimte in het bedrijf te scheiden van elkaar. Dit is om ervoor te zorgen de brand te vertragen zodra er brand uitbreekt. Brandvertragende deuren zijn in dit soort panden vaak verplicht. 

  Deurdrangers zorgen voor langere levensduur deuren!

  Deurdrangers kennen veel voordelen. Door deurdrangers op deuren te monteren gaan bijvoorbeeld deuren langer mee. Dit kan uiteindelijk flink in de kosten schelen. Zeker voor buitendeuren die te maken hebben met verschillende weersomstandigheden. Zodra er harde windstoten zijn, klapperen veel deuren open en hebben daardoor schade. Door deurdrangers op buitendeuren te monteren wordt dit voorkomen. Ook voor binnendeuren kan een deurdranger handig zijn. Ook buiten deurdrangers zijn mogelijk. Er wordt meerdere keren per dag gegooid met een deur. Als de deuren voorzien zijn van deurdrangers wordt de klap door de deurdranger opgevangen en laat de deurdranger de deur langzaam in het slot vallen. Hierdoor wordt ook schade aan de scharnieren of aan de deur zelf voorkomen. 

  Buitendeuren worden ook nog wel eens vergeten dicht te doen. Met de slechte weersomstandigheden die wij in Nederland kennen is het dus handig om een deurdranger te monteren. Hierdoor zal de deur automatisch sluiten en het zorgt ook nog eens voor een langere levensduur van uw deur en scharnieren. 

  Deurdranger met glij arm en schaararm 

  In ons assortiment bieden wij twee soorten deurdrangers aan. Een is met een glijarm en de ander is met een schaararm. Deze zijn verkrijgbaar in het zwart en in zilvergrijs.

  Het verschil tussen en deurdranger met glijarm of schaararm is niet heel groot. Deurdrangers met glijarm worden vaak als mooier en chiquer gezien. En zijn dan al gauw beter passend in uw interieur. Een glijarm wordt ook wel gebruikt voor deuren die ergens langs moeten, zoals rolluiken of voor gordijnen. 

  Een deurdranger met schaararm is vaak zwaarder te openen. Dit komt doordat de deur vanaf begin tot het eind bij het openen dezelfde weerstand zal houden.  Bij deurdrangers met glijarm wordt het na 25 graden makkelijker de deur te openen. Bij het sluiten van de deur zal de deur bij de laatste 25 graden zorgen voor een sluitvertraging, waardoor de deur langzaam in het slot valt. Zowel de deurdrangers met glijarm of schaararm zijn in onze webshop verkrijgbaar. 

  Deur sluiten met een deursluiter

  Bij zowel particulieren als bedrijven horen wij vaak dat mensen gek worden van openstaande deuren. Een deursluiter zal ervoor zorgen dat dit verleden tijd is. 

  Een deursluiter is ideaal voor bedrijfspanden maar ook zeker voor deuren in huis. Heel vaak laten vooral kinderen deuren open staan. In de wintermaanden zorgt dit voor kou in ruimtes waar u dit niet wil hebben. Het kan er ook voor zorgen dat warmte ontsnapt waar u dat juist niet wilt. In de zomermaanden wilt u uw huis zo goed mogelijk isoleren tegen de warmte. Openstaande deuren zorgen in de zomer juist dat er warmte binnenkomt. Door deursluiters op uw deuren te monteren zijn openstaande deuren verleden tijd. Ook zorgt het voor minder geluidsoverlast. Deuren zullen niet meer kunnen klapperen doordat uw deur altijd sluit. 

  De deursluiters uit onze webshop zijn voor verschillende deuren beschikbaar en zijn er in verschillende gewichtsklassen. Let hier dus goed op bij aankoop! Verder voldoen de deursluiters aan de Europese normen waaraan alle deurdrangers moeten voldoen.

  Deurdranger zwart voor industriële uitstraling

  Zwart is bij veel mensen terug te vinden in het interieur. Dit is tegenwoordig een trend en vinden mensen stijlvol staan in hun interieur. 

  In onze webshop zijn daarom ook zwarte deurdrangers te vinden. Die sluiten zich naadloos aan bij uw interieur en hoeven daardoor niet als lelijk en saai beschouwd te worden. Deurdrangers zorgen voor een langere levensduur van deuren. Vaak worden zwarte deurdrangers gebruikt voor zwarte deuren. Door gebruik van de deurdranger voorkomt u lakschade. 

  Heeft u dus zwarte deuren in uw bedrijfspand of woning en wilt u een mooie zwarte deurdranger? Dan bent u in onze webshop op het juiste adres. De deurdrangers op onze website zijn verkrijgbaar in zowel glij arm als schaararm. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0