I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Achterdeurbeslag

  29 Producten


  Veiligheidsbeslag voor een achterdeur

  Achterdeuren zijn deuren die zeker in de zomer vaak open blijven staan. Dit om bijvoorbeeld even het huis te luchten. Vaak worden deze ook als ‘’loopdeur’’ gebruikt om bijvoorbeeld wat uit het schuurtje te pakken. Daarom staan achterdeuren vaak gewoon open en kan iedereen in en uit. 

  Achterdeuren zijn dus een zwakke plek en dat weten inbrekers ook. Maar wat kun je nou doen om uw achterdeur extra veiligheid te geven? Ten eerste raden wij achterdeurbeslag ofwel veiligheidsbeslag aan. Voor zowel de voor- als achterdeuren is het van belang dat het beslag voorzien is van SKG keurmerk en van kerntrekbeveiliging. SKG keurmerk is tevens verplicht. Kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat het cilinder extra beveiligd is en niet uitgeboord kan worden. 

  Voor het openzetten van de deur zou u kierstandhouders kunnen gebruiken. Waardoor uw deur veilig op een kier open kan staan in de zomer. U kunt deze eenvoudig vastzetten zodat de deur niet open en dicht kan slaan.  Zodra het hele gezin binnen is, is het van belang dat de deur op slot gedraaid wordt. Zo voorkomt u dat u dit vergeet en inbrekers eenvoudig binnen kunnen komen.

  Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

  Uw achterdeur net zo beveiligen als uw voordeur is van groot belang. Achterdeuren worden vaak gezien als een onmogelijke opgave om in te breken, maar inbrekers kunnen zodra zij in de achtertuin zijn vaak lang en ongestoord hun gang gaan. Bij voordeuren is er nog de mogelijkheid dat ze iemand in de straat tegenkomen. Zodra een inbreker in de achtertuin is kunnen ze vaak ongezien hun gang gaan. 

  Daarom raden wij aan om net als bij uw voordeur, ook bij uw achterdeur voor veiligheidsbeslag te kiezen om zo uw deur extra te beveiligen. Dit doet u door te kiezen voor veiligheidsbeslag met SKG keurmerk en kerntrekbeveiliging. Kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers onmogelijk bij uw cilinder in uw deur kunnen komen. Voorheen was dit een populaire manier van inbreken. Zodra de cilinder was doorgeboord was de deur vrij eenvoudig te openen. Kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat deze manier van inbreken onmogelijk wordt gemaakt. 

  Vandaar dat wij het aanraden om altijd voor SKG veiligheidsbeslag te kiezen. De keuze voor dit beslag hoef natuurlijk niet ten koste te gaan van de uitstraling. Waar voorheen de veiligheid het belangrijkste was. Is nu de combinatie van design en veiligheid belangrijk. Zo is er voldoende keuze in designs en kleuren veiligheidsbeslag. 

  Veiligheidsbeslag voor tuin of keukendeuren

  In ons assortiment vindt u verschillende soorten designs en kleuren veiligheidsbeslag. Maar waar moet u allemaal op letten bij de aanschaf van veiligheidsbeslag voor tuin- of keukendeuren?

  Het is van belang dat u bij de keuze voor tuin- of keukendeuren veiligheidsbeslag erop let dat u een kruk/kruk set aanschaft. Uw wilt tenslotte vanaf beide kanten naar buiten of binnen kunnen. Bij uw voordeur vindt u vaak of een knopkruk of voordeurbeslag terug. Voordeurbeslag heeft een greep/kruk systeem, omdat u alleen vanaf de binnenkant de deur open wil kunnen doen. Wilt u uw deuren op een veilige manier openzetten voor doortochten? Dan raden wij aan om een kierstandhouders aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop.

  Het is belangrijk dat u goed kijkt welke maat profielcilinder u nodig heeft. Deze zijn verkrijgbaar in de maten 55mm,72mm, 92mm. De meest voorkomende maat is 72mm. In sommige gevallen is dit dus anders. Meet dit dus eerst op voordat u uw aankoop bevestigd. Er is een ruime keuze in veiligheidsbeslag. Zo kunt u kiezen uit de kleuren chroom, messing, zwart en RVS. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten designs.

  Wat kunt u allemaal doen voor extra beveiligde achterdeuren?

  In onze webshop zijn allerlei producten te vinden die uw achterdeuren extra beveiligen. Wat wij naast deze producten aanraden is om als u enkel glas in uw achterdeuren heeft zitten dit te laten vervangen voor dubbel glas. Dit is lastig om in te slaan en scheelt ook nog eens veel kou. 

  In onze webshop vindt u verschillende designs achterdeurbeslag. Ook kierstandhouders zorgen dat u uw achterdeuren veilig op een kier open kan laten staan. Het is ook verstandig om scharnieren met dievenklauw te gebruiken voor uw deuren, zodat deze vanaf buitenaf niet zomaar eruit getikt en getild kunnen worden. In de zomer staan achterdeuren vaak open. Vergeet zodra iedereen s ‘avonds binnen is uw achterdeur niet op slot te doen. Dit wordt vaak vergeten. 

  In onze webshop vindt u allerlei manieren om uw achterdeuren extra te beveiligen. Heeft u advies nodig voor de beveiliging van uw achterdeuren? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen dan samen naar een passende oplossing zoeken. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0