I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Brievenbus ovaal verdekt naar buitendraaiend rvs geborsteld

  Brievenbus ovaal verdekt naar buitendraaiend rvs geborsteld

  €75,05 €79,00

  Productomschrijving

  Deze ovale brievenbus is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van massief rvs heeft dit product een lange levensduur. Deze naar buitendraaiende rvs brievenbus is volledig verdekt en is bedoeld voor horizontale plaatsing. Ook voldoet deze stalen brievenbus aan de NEN norm voor de Nederlandse Postwet, waarin richtlijnen zijn bepaald voor de afmetingen van brievengleuven en brievenbussen.

  Van welk materiaal is brievenbus ovaal verdekt rvs geborsteld?

  Brievenbus ovaal verdekt rvs geborsteld is van het materiaal RVS wat wil zeggen roest vast staal.

  Waar is brievenbus ovaal verdekt rvs geborsteld voor geschikt?

  Brievenbus ovaal verdekt rvs geborsteld is geschikt voor buitendeuren. Deze moderne brievenbus is eenvoudig te monteren met bijgeleverd montagemateriaal. U hoeft zelf nog enkel gebruik te maken van een boormachine en een schroevendraaier. 

  Hoe monteer je brievenbus ovaal verdekt rvs geborsteld?

  Het monteren van brievenbus ovaal verdekt rvs geborsteld is een gemakkelijk klusje. De voorkeurshoogte van de brievenbus is 110cm. U mag hier vanaf wijken indien dit niet mogelijk is maar ga zeker niet lager dan 60cm en hoger 180cm.  Om te beginnen tekent u als eerst 110cm vanaf de onderzijde van de deur in het midden af. Vervolgens moet de breedte van de gleuf worden afgetekend, met de zojuist getekende lijn als middelpunt. Deze lijn moet minimaal 26.5 cm zijn. Als laatste moet er nog een lijn worden getekend voor de hoogte van de gleuf. Teken onder de lijn van de zojuist afgetekende lijn voor de breedte evenwijdig nog een lijn, maar dan 3.2cm lager. Nu kunt u gaten boren in de gleuf en deze uitzagen met een decoupeerzaag. De brievenbus kan nu over de gleuf gelegd worden. Zorg dat deze recht ligt en overal even veel ruimte overlaat. Druk de brievenbus stevig in de deur zodat de schroefgaten blijven staan. U kunt de schroefgaten die in de deur zijn gedrukt nu doorboren gebruik daarvoor een 6mm boor. Schroef de brievenbus vanaf de binnenzijde vast met de bijgeleverde schroeven. Als laatst kunt u de tochtwering aan de binnenzijde vastschroeven.

  Hoe onderhoudt je brievenbus ovaal verdekt rvs geborsteld?

  Brievenbus ovaal verdekt rvs geborsteld heeft een borstel behandeling ondergaan. Ondanks de hoge rvs kwaliteit, is het product onderhevig aan oppervlakte corrosie. Dit is niet afkomstig van het product zelf, maar vormt zich van buitenaf op het oppervlak. Regelmatig afnemen met een zachte, vochtige doek volstaat en voorkomt oppervlakte aantasting. Indien er sprake is van vliegroest, kunt u dit verwijderen door middel van één van onze reiniging- en onderhoudsproducten. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product

  Hoe wordt brievenbus ovaal verdekt rvs geborsteld geleverd?

  brievenbus ovaal verdekt rvs geborsteld wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Deze inbouw brievenbus wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0