I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Brievenbus ovaal met veer rvs geborsteld

  Brievenbus ovaal met veer rvs geborsteld

  €70,25 €73,95

  Productomschrijving

  Deze ovale brievenbus in roestvast staal is naderhand geborsteld, waardoor deze een matte uitstraling krijgt. Deze naar binnen draaiende rvs brievenbus is bedoeld voor horizontale of verticale plaatsing. Ook voldoet deze brievenbus aan de NEN norm voor de Nederlandse Postwet, waarin richtlijnen zijn bepaald voor de afmetingen van brievengleuven en moderne brievenbussen.

  Van welk materiaal is brievenbus ovaal met veer rvs geborsteld?

  Brievenbus ovaal met veer rvs geborsteld is van het materiaal RVS wat wil zeggen roest vast staal.

  Waar is brievenbus ovaal met veer rvs geborsteld voor geschikt?

  Brievenbus ovaal met veer rvs geborsteld is geschikt voor buitendeuren

  Hoe monteer je brievenbus ovaal met veer rvs geborsteld?

  Het monteren van brievenbus ovaal met veer rvs geborsteld is een gemakkelijk klusje. De voorkeurshoogte van de stalen brievenbus is 110cm. U mag hier vanaf wijken indien dit niet mogelijk is maar ga zeker niet lager dan 60cm en hoger 180cm.  Om te beginnen tekent u als eerst 110cm vanaf de onderzijde van de deur in het midden af. Vervolgens moet de breedte van de gleuf worden afgetekend, met de zojuist getekende lijn als middelpunt. Deze lijn moet minimaal 26.5 cm zijn. Als laatste moet er nog een lijn worden getekend voor de hoogte van de gleuf. Teken onder de lijn van de zojuist afgetekende lijn voor de breedte evenwijdig nog een lijn, maar dan 3.2cm lager. Nu kunt u gaten boren in de gleuf en deze uitzagen met een decoupeerzaag. De brievenbus kan nu over de gleuf gelegd worden. Zorg dat deze recht ligt en overal even veel ruimte overlaat. Druk de brievenbus stevig in de deur zodat de schroefgaten blijven staan. U kunt de schroefgaten die in de deur zijn gedrukt nu doorboren gebruik daarvoor een 6mm boor. Schroef de brievenbus vanaf de binnenzijde vast met de bijgeleverde schroeven. Als laatst kunt u de tochtwering aan de binnenzijde vastschroeven.

  Hoe onderhoudt je brievenbus ovaal met veer rvs geborsteld?

  Brievenbus ovaal met veer rvs geborsteld heeft een borstel behandeling ondergaan. Ondanks de hoge rvs kwaliteit, is het product onderhevig aan oppervlakte corrosie. Dit is niet afkomstig van het product zelf, maar vormt zich van buitenaf op het oppervlak. Regelmatig afnemen met een zachte, vochtige doek volstaat en voorkomt oppervlakte aantasting. Indien er sprake is van vliegroest, kunt u dit verwijderen door middel van één van onze reiniging- en onderhoudsproducten. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product

  Hoe wordt brievenbus ovaal met veer rvs geborsteld geleverd?

  Brievenbus ovaal met veer rvs geborsteld wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0