I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Brievenbus ovaal met klep/regenrand zwart

  Brievenbus ovaal met klep/regenrand zwart

  €74,05 €77,95

  Productomschrijving

  Roestvast stalen ovale brievenbus in een mat zwarte uitvoering. Deze naar buiten draaiende zwarte  brievenbus is voorzien van een regenrand en is bedoeld voor horizontale plaatsing. Ook voldoet deze briefplaat aan de NEN norm voor de Nederlandse Postwet, waarin richtlijnen zijn bepaald voor de afmetingen van brievengleuven en moderne brievenbussen.

  Van welk materiaal is brievenbus ovaal met klep/regenrand mat zwart?

  Brievenbus ovaal met klep/regenrand mat zwart is van het materiaal RVS en voorzien van een mat zwarte poedercoating.

  Waar is brievenbus ovaal met klep/regenrand mat zwart voor geschikt?

  Brievenbus ovaal met klep/regenrand mat zwart is geschikt voor buitendeuren

  Hoe monteer je brievenbus ovaal met klep/regenrand mat zwart?

  Het monteren van brievenbus ovaal met klep/regenrand mat zwart is een gemakkelijk klusje. De voorkeurshoogte van de inbouw brievenbus is 110cm. U mag hier vanaf wijken indien dit niet mogelijk is maar ga zeker niet lager dan 60cm en hoger 180cm.  Om te beginnen tekent u als eerst 110cm vanaf de onderzijde van de deur in het midden af. Vervolgens moet de breedte van de gleuf worden afgetekend, met de zojuist getekende lijn als middelpunt. Deze lijn moet minimaal 26.5 cm zijn. Als laatste moet er nog een lijn worden getekend voor de hoogte van de gleuf. Teken onder de lijn van de zojuist afgetekende lijn voor de breedte evenwijdig nog een lijn, maar dan 3.2cm lager. Nu kunt u gaten boren in de gleuf en deze uitzagen met een decoupeerzaag. De stalen brievenbus kan nu over de gleuf gelegd worden. Zorg dat deze recht ligt en overal even veel ruimte overlaat. Druk de brievenbus stevig in de deur zodat de schroefgaten blijven staan. U kunt de schroefgaten die in de deur zijn gedrukt nu doorboren gebruik daarvoor een 6mm boor. Schroef de brievenbus vanaf de binnenzijde vast met de bijgeleverde schroeven. Als laatst kunt u de tochtwering aan de binnenzijde vastschroeven.

  Hoe onderhoudt je brievenbus ovaal met klep/regenrand mat zwart?

  Brievenbus ovaal met klep/regenrand mat zwart is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt brievenbus ovaal met klep/regenrand mat zwart geleverd?

  Brievenbus ovaal met klep/regenrand mat zwart wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0