I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Brievenbus met klep/regenrand chroom

  Brievenbus met klep/regenrand chroom

  €64,75 €68,16

  Productomschrijving

  Deze rechthoekige moderne brievenbus in chroom is naderhand gepolijst, waardoor deze een glanzende uitstraling heeft. Deze naar buiten draaiende stalen brievenbus is voorzien van een regenrand en is bedoeld voor horizontale plaatsing. Ook voldoet deze briefplaat aan de NEN norm voor de Nederlandse Postwet, waarin richtlijnen zijn bepaald voor de afmetingen van brievengleuven en brievenbussen.

  Van welk materiaal is brievenbus met klep/regenrand chroom?

  Brievenbus met klep/regenrand chroom is niet zoals de naam zegt volledig van het materiaal chroom. Vaak is de brievenbus van aluminium, messing of een ander metaal en daarover wordt een laagje chroom gespoten. Het laagje chroom zorgt ervoor dat de deurkruk erg sterk is en gebruikt kan worden voor veel gebruikte ruimtes.

  Waar is brievenbus met klep/regenrand chroom voor geschikt?

  Brievenbus met klep/regenrand chroom is geschikt voor buitendeuren

  Hoe monteer je brievenbus met klep/regenrand chroom?

  Het monteren van brievenbus met klep/regenrand chroom is een gemakkelijk klusje. De voorkeurshoogte van de inbouw brievenbus is 110cm. U mag hier vanaf wijken indien dit niet mogelijk is maar ga zeker niet lager dan 60cm en hoger 180cm.  Om te beginnen tekent u als eerst 110cm vanaf de onderzijde van de deur in het midden af. Vervolgens moet de breedte van de gleuf worden afgetekend, met de zojuist getekende lijn als middelpunt. Deze lijn moet minimaal 26.5 cm zijn. Als laatste moet er nog een lijn worden getekend voor de hoogte van de gleuf. Teken onder de lijn van de zojuist afgetekende lijn voor de breedte evenwijdig nog een lijn, maar dan 3.2cm lager. Nu kunt u gaten boren in de gleuf en deze uitzagen met een decoupeerzaag. De brievenbus kan nu over de gleuf gelegd worden. Zorg dat deze recht ligt en overal even veel ruimte overlaat. Druk de brievenbus stevig in de deur zodat de schroefgaten blijven staan. U kunt de schroefgaten die in de deur zijn gedrukt nu doorboren gebruik daarvoor een 6mm boor. Schroef de brievenbus vanaf de binnenzijde vast met de bijgeleverde schroeven. Als laatst kunt u de tochtwering aan de binnenzijde vastschroeven.

  Hoe onderhoudt je brievenbus met klep/regenrand chroom?

  Brievenbus met klep/regenrand chroom wordt gepolijst om vervolgens voorzien te worden van een chroom laag. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte en droge doek. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

  Hoe wordt brievenbus met klep/regenrand chroom geleverd?

  Brievenbus met klep/regenrand chroom wordt geleverd met de pakketdienst DHL. Het product wordt op werkdagen voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0