I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel Deurvastzetters

  Met deurvastzetters kunt u zowel een binnen als buitendeur op een vaste stand zetten. In het assortiment zitten 3 soort mogelijkheden: montage op de deur, vloer, en op de wand.

  4 Producten


  Seen 4 of the 4 products

  Deurvastzetters voor zowel binnendeuren als buitendeuren

  Deurvastzetters in ons assortiment zijn er voor zowel binnendeuren als buitendeuren. Een deurvastzetter vormt een stootbuffer indien u uw deur of poort open wilt laten. Het voorkomt schade door windvlagen en houdt het geluid van hard dichtslaande deuren tegen. In ons assortiment zijn deurvastzetters met vloer- en muurplaten beschikbaar. Ook zijn er deurvastzetters zonder muur of vloerplaat. U kunt deze op de deur monteren en met de voet bedienen. 

  De RVS deurvastzetters zijn van het materiaal RVS en hebben dus vooral ook voor de buitendeuren een lange levensduur. De deurvastzetters zijn eenvoudig te bedienen met uw hand of met uw voet. Door deurvastzetters te gebruiken voorkomt u schade aan dichtklappende deuren, de scharnieren of het lakwerk. Door een deurvastzetter te monteren voorkomt u deze onnodige kosten. 

  Ook voor binnendeuren is het handig om deurvastzetters te monteren. Door tocht in huis kunnen deuren namelijk beschadigen. Door middel van deurvastzetters kunt u dit tegenhouden. Ook kunt u alle deuren tegen elkaar open zetten en doormiddel van een deurvastzetter op een vaste stand zetten. U kunt om schade te voorkomen ook nog een deurstopper bij uw deuren plaatsen. Dit kan zowel voor buiten- als binnendeuren en voorkomt ook onnodige schade en kosten aan uw deuren. 

  Deurvastzetter handig voor balkon-, tuin- of keukendeuren

  Deuren die het vaakst schade oplopen door windvlagen of door het open slaan zijn balkon-, tuin- of keukendeuren. Deze deuren worden vaak op een kier gezet om door te luchten en door een windvlaag klappen deze vaak open. Door gebruik te maken van een kierstandhouder of een deurstopper voor buiten voorkomt u onnodige schade. Om de deur open te zetten op een vaste stand kunt u een deurvastzetter monteren.

  Een deurvastszetter zorgt ervoor dat de deur op een open stand kan blijven staan, zonder dat deze dichtklapt. Deurvastzetters worden over het algemeen geplaatst op buitendeuren, maar kunnen ook zeker gebruikt worden op binnendeuren. Er zijn meerdere soorten deurvastzetters beschikbaar. Een deurvastzetter met muurplaat, deurvastzetter met vloerplaat en een deurvastzetter zonder plaat die je op de deur monteert. Deze zijn eenvoudig te monteren. 

  De deurvastzetters zijn er in het materiaal RVS. Dit zorgt voor een langere levensduur van de deurvastzetters. Wij raden aan om gebruik te maken van een deurvastzetter, deurstopper en/of een kierstandhouder om zo onnodige schade aan uw buitendeuren te voorkomen. Voor de binnendeuren raden wij aan een deurstopper te gebruiken. 

  Voorkom schade met een deurvastzetter

  Met een deurvastzetter, kierstandhouder of deurstopper voorkomt u schade aan uw binnen- of buitendeuren. Het is een kleine investering en het kan onnodige kosten aan uw deuren voor een schilder of timmerman voorkomen. 

  Door in ieder geval een deurvastzetter of deurstopper te plaatsen voorkomt u schade door bijvoorbeeld windvlagen aan uw buitendeuren. Ook voor binnendeuren kan het handig zijn, omdat hier vaak mee gegooid word door de kinderen of doordat het tocht binnen en de deuren daardoor dichtslaan. Het is toch vervelend als er schade aan uw deuren komt die u vaak zelf niet kan oplossen. Daardoor moet er een timmerman of schilder langskomen om de schade te herstellen en dit kan flink oplopen in kosten. Door een deurvastzetter of deurstopper kunt u dit voorkomen. 

  Door deze kleine investering te doen kunt u met een gerust hart de deuren open laten staan. De deurstoppers vangen de klappen op. Met een deurvastzetter hoeft u helemaal niet meer bang te zijn voor openslaande deuren. En met een kierstandhouder kunt u uw voor- of achterdeur op een kierstand zetten zonder bang te zijn dat er iemand van buitenaf binnen kan komen. 

  Montage van de deurvastzetter

  Montage van een deurvastzetter is een eenvoudig. De eerste stap is het kiezen van de juiste deurvastzetter die u mooi en handig in gebruik vindt. Kiest u voor een deurvastzetter met muurplaat, vloerplaat of zonder plaat. Bij alle drie de keuzes leggen wij uit hoe deze te monteren zijn. 

  De deurvastzetter zonder plaat monteert u op de deur. Door de voorgeboorde schroefgaten is deze gemakkelijk te bevestigen. Met de bijgeleverde schroeven hoeft u enkel nog een schroefmachine of schroevendraaier te gebruiken en kunt u de deurvastzetter monteren op de gewenste plek. Let goed op bij het kiezen van de hoogte dat de deurvastzetter ook goed de grond raakt. De deurvastzetter met muurplaat zegt het eigenlijk al. Deze wordt gemonteerd op de muur. Het plaatje wordt op dezelfde hoogte op de deur gemonteerd en zo kunt u uw deur openzetten. Om de muurplaat te bevestigen op de muur moet u gebruik maken van een steenboor of klopboormachine om gaten in de muur te maken. Vervolgens plaats u pluggen in de muur waarna de deurvastzetter met muurplaat vastgeschroefd kan worden. Als deze op hout vastgeschroefd wordt gebruikt u uiteraard een houtboor. Met de bijgeleverde schroeven kunt u de deurvastzetter vastschroeven. De deurvastzetter met vloerplaat geeft ook al aan hoe deze gebruikt wordt. Monteer de plaat op de vloer en het plaatje bevestigt u op de deur. Let goed op dat dit op de juiste hoogte gemonteerd wordt. Met de voet kunt u uw deur makkelijk openen en sluiten. 

  Het monteren van een deurvastzetter is een eenvoudig klusje. Schroef de platen goed vast zodat deze met hardere windvlagen niet losschieten. Door deze kleine investering te doen kan u veel schade voorkomen aan zowel uw binnen- als buitendeuren. De deurvastzetters kunt u ook combineren met een kierstandhouder of deurstopper. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0