I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Deurstoppers

  37 Producten


  Deurstoppers kunt u zowel op binnen- als buitendeuren monteren. Ook voor schuttingdeuren kan het handig zijn om een deurstopper te monteren. Een schuttingdeur waait vaak hard open of er wordt mee gegooid. Een deurstopper wordt gemonteerd om de deur te stoppen zonder dat de deur ergens tegenaan komt. Mooie deurstoppers worden vaak op de muur in uw tuin gemonteerd of binnen op de muren. Ook zijn er deurstoppers die op de vloer gemonteerd kunnen worden verkrijgbaar in onze webshop.  Een deurstopper houdt uw deur of raam in bedwang. Zo voorkomt u dat er bij het openslaan beschadigingen aan uw binnenwerk ontstaan.

  Deurstoppers, of kleine deurstoppers kunnen schade aan uw deur voorkomen. Tuindeuren die openwaaien door middel van de wind of binnendeuren die door de kinderen opengegooid worden kunnen door de deurstopper gestopt worden zodat er geen schade veroorzaakt wordt. Doormiddel van deurstoppers voorkomt u lak schade of zelfs schade aan de scharnieren. Ook uw kozijnen, plinten of muren van zowel uw buiten- als binnendeuren kunnen beschadigen door openslaande deuren. Deurstoppers zorgen er ook voor dat er niet zowel lawaai gemaakt wordt door openslaande deuren. Door deze kleine investering voorkom u onnodige schade. 

  Deurstopper voor buitendeuren

  Om schade aan uw balkondeuren te voorkomen kunt u deurstoppers op de muur bevestigen. Dit voorkomt lak schade of zelfs schade aan de scharnieren door het harde openklappen van de deur. Ook bij uw tuin, schutting of keukendeuren is het verstandig om deurstoppers te bevestigen. 

  Deurstoppers kunnen eenvoudig aan de buitenzijde in de muur bevestigd worden en voorkomen schade aan deuren die openslaan. Ook door windvlagen kan uw deur openwaaien en daardoor schade oplopen aan de lak of aan de scharnieren. Door deurstoppers aan te schaffen voorkomt u onnodige schade en bespaart u tegelijkertijd op onderhoudskosten door plinten, kozijnen en vloeren te beschermen.

  Om te voorkomen dat deuren zomaar openwaaien zijn in onze webshop kierstandhouders verkrijgbaar. Deze kunt u op uw deuren monteren zodat deze op een kierstand blijven staan. Dit is een extra beveiliging tegen inbraak en zorgt ervoor dat u deuren niet zomaar open kunnen waaien door bijvoorbeeld een harde windvlaag. Uiteraard is het, het beste om kierstandhouders te combineren met een deurstopper zo voorkomt u de meeste schade. 

  Voorkom schade door deurstoppers

  De meeste deuren lopen schade op doordat er mee gegooid wordt of omdat deze openwaaien zonder dat iemand het door heeft. Dit zorgt voor lakschade, schade aan het hout of schade aan de scharnieren. Hierdoor moet er vaak een timmerman of een schilder langskomen en dit zorgt voor onnodige kosten. 

  Om die onnodige kosten te voorkomen zijn er deurstoppers verkrijgbaar in onze webshop. Een deurstopper zorgt ervoor dat de deur niet volledig opengegooid kan worden en vangt de klap als het ware op. Hierdoor wordt schade aan de deur voorkomen. Ook kunt u voor extra veiligheid nog een kierstandhouder aanschaffen. Deze zijn ook verkrijgbaar in onze webshop en zorgen ervoor dat u uw deur op een kierstand kunt zetten tijdens bijvoorbeeld warme zomerdagen. Ook voorkomt het dat een windvlaag de deur laat openwaaien. Als extraatje zorgt het ook nog voor extra veiligheid tegen inbraak. 

  De deurstoppers in onze webshop zijn verkrijgbaar voor op de vloer of voor tegen de muur. Deze zijn zowel voor binnen- als buitendeuren en zijn gemakkelijk te monteren. Kies een deurstopper die passend is bij uw interieur. De deurstoppers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten designs en kleuren. 

  Openklappende deuren? Maak gebruik van een deurstopper

  Met tuindeuren, keukendeuren, balkondeuren, schuttingdeuren en binnendeuren wordt vaak gegooid. Ook door de wind en tocht in huis klappen deze deuren vaak open. Hierdoor kan er schade aan de deur veroorzaakt worden en moeten er kosten gemaakt worden om deze te repareren. 

  Om deze onnodige en vaak dure kosten te voorkomen kunt u gebruik maken van deurstoppers. Deze vangen de klap op en voorkomt dat deuren openklappen tegen de muren. Deurstoppers hebben een rubberen rand die de klap opvangt en daardoor schade aan de deur voorkomt. 

  De deurstoppers zijn verkrijgbaar voor op de vloer of aan de muur en zijn in verschillende soorten designs en kleuren verkrijgbaar. Passend voor ieder interieur. Maak dus snel een keuze voor een deurstopper en voorkom onnodige kosten. 

  Veel kleuren deurstoppers

  In onze webshop zijn verschillende kleuren deurstoppers verkrijgbaar zoals: zwart, nikkel, chroom, RVS, en messing. De deurstoppers zijn verkrijgbaar in verschillende designs. 

  Er is daardoor voor iedereen wel een leuke deurstopper te vinden. En hoeft dus niet als lelijk item gezien te worden zoals veel mensen denken. Heeft u industriële deuren dan hebben wij verschillende soorten deurstoppers in het mat zwart verkrijgbaar. Bij witte deuren passen meer de chroom, nikkel of RVS deurstoppers.

  Dus als u opzoek bent naar een deurstopper dan bent u bij ons aan het goede adres. Deurstoppers zijn een kleine investering maar kan enorm veel kosten besparen. Denk bijvoorbeeld aan lakschade of schade aan de deur zelf. 

  Deurstopper zwart

  Voor de trend van het moment: zwarte binnen- en buitendeuren. Hebben wij passende zwarte deurstoppers. Deze deurstoppers passen perfect bij uw zwarte deuren en voorkomen schade aan de deuren zodra deze openwaaien of als er mee gegooid wordt. 

  De zwarte deurstoppers hebben dus een nuttige functie en zijn tegenwoordig niet meer saai. Door de passende kleuren en de verschillende soorten designs is het mogelijk om een zwarte deurstopper te zoeken passend voor bij ieder interieur. Door de rubber rand op de deurstopper wordt de klap van de deur opgevangen. 

  De zwarte deurstopper kunt u eenvoudig online bestellen. De zwarte deurstoppers zijn verkrijgbaar voor zowel op de vloer als op de muur. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0