I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel deurcamera's en -spionnen

  Met de deurcamera's van Intersteel kunt u zien wie er voor uw deur staat. Er zijn verschillende soorten varianten van eenvoudige spionnen tot aan camera's waarbij u filmpjes en foto's kunt bekijken via een computer schermpje.

  6 Producten


  Seen 6 of the 6 products

  Deurspion monteren

  Het monteren van een deurspion is een eenvoudige klus. U bepaald zelf de hoogte van waar u de deurspion plaatst. Wij raden aan om dit op gezichtshoogte te doen zodat u altijd kunt zien wie er voor uw deur staat. De deurspion heeft een kijkhoek van 105 graden. 

  De deurspionnen van Intersteel zijn geschikt voor deurdiktes van 35-60mm en hebben een diameter van 14mm. Boor het gat waar uw de deurspion wil plaatsten op de juiste hoogte. Ga zeker niet lager dan 1,50m. Indien u een gat boort, boor deze dan aan zowel de binnen- als buitenkant. Zo voorkomt u dat het hout van uw deur splijt. U kunt voor het maken van het gat gebruik maken van een houtboor met de juiste dikte of van een speedboor. Plaats het lensstuk aan de buitenzijde en draai de andere kant vast aan de binnenzijde.

  Zodra u de deurspion gemonteerd heeft kunt u zien wie er voor de deur staat voordat u opendoet. Dit geeft een veilig gevoel en zo hoeft u voortaan niet meer de deur te openen voordat u weet wie er voor de deur staat. De deurspionnen zijn verkrijgbaar in het chroom en messing. En zijn in vergelijking met de deurcamera’s een goedkopere optie van beveiliging. 

  Deurcamera om te zien wie er voor de deurstaat

  Een deurcamera zorgt voor een extra veilig gevoel. Zo kunt u altijd zien wie er voor de deur staat voordat u de deur opendoet. De deurcamera’s werken via een trildetectie. Wanneer de camera trillingen detecteert licht het schermpje op en wordt het alarm geactiveerd. Wij verkopen ook deurcamera's met scherm.

  De deurcamera zelf plaats u ergens in uw woonkamer of in de hal. De deurcamera werkt op batterijen die bijgeleverd worden. De deurcamera kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt.  

  Door het plaatsen van een deurcamera en/of deurspion in deur weet u altijd wie er voor uw deur staat. Dat geeft een veilig gevoel en zo hoeft u niet open te doen voor vreemden. De deurspion is eenvoudig te monteren in uw voordeur. Hang deze altijd op gezichtshoogte zodat u goed kunt zien wie er voor de deur staat. 

  Deurcamera monteren

  Hoe monteert u een deurcamera? Maak allereerst gebruik van de juiste gereedschappen zoals een boormachine en een schroevendraaier. Maak voor het boren van het gat gebruik van een 14 mm boor. In de verpakking zitten de deurcamera, 4 AA-batterijen, gereedschap, bevestigingscilinder, camera en een bevestigingsplaat. 

  Als eerste bepaalt u de plaats waar de camera moet komen in de deur. Boor het gat niet lager dan 1,50m zodat u goed kunt zien wie er voor de deur staat. De camera bevestigt u vanaf de buitenkant. Schuif daarna de bevestigingsplaat over de lens aan de binnenzijde. Plaats nu de bevestigingscilinder. Schroef deze vast met het bijgeleverde gereedschap. Plaats nu de batterijen in de digitale deurcamera. Verbindt daarna de uitstekende datakabel met de achterzijde van de digitale camera. Haak daarna de digitale deurcamera aan de beugel die bevestigd is aan de binnenzijde van de voordeur. Bevestig de bijgeleverde moer in de onderzijde van digitale camera. 

  Zodra er iemand op de bel drukt die aan de buitenzijde bevestigd is, gaat de deurcamera aan de binnenzijde af. U kunt in de instellingen kiezen tussen verschillende ringtones. Er wordt nu automatisch een foto gemaakt van de bezoeker. U drukt op de powerknop van de deurcamera en zo kunt u zien wie er voor de deur staat. Ook als het donker is kunt u goed zien wie er voor de deur staat op de foto door de infrarood functie. U kunt de foto’s altijd terugkijken door de meegeleverde geheugenkaart. U kunt een geheugenkaart van max 8 GB gebruiken. Door het monteren van de deurcamera kunt altijd zien wie er voor uw deur staat en dat geeft een veilig gevoel. 

  Deurcamera of deurspion voor extra veiligheid

  Als u gebruikt maakt van een deurcamera of deurspion weet u direct wie er voor de deur staat en hoeft u nooit meer de deur voor een wildvreemde open te doen. Dit zal een extra veilig gevoel geven. U kunt doormiddel van de deurcamera of deurspion zien wie er voor de deur staat voordat u de deur opendoet.

  Met de deurcamera wordt er een foto gemaakt die u terug kan zien op de digitale camera. Daardoor kunt u eerst kijken wie er voor de deur staat, voordat u de deur opent. Kunt u toch niet goed zien wie er voor de deur staat en wilt u toch gaan kijken? Neem dan als extra beveiliging een kierstandhouder. U monteert deze op de deur en kozijn. De kierstandhouder zorgt ervoor dat u uw deur zo’n acht centimeter kan openen. Hierdoor kunt u naar buiten kijken en eerst zien met wie u te maken heeft voordat u de deur volledig opent. Ook kunt u gebruik maken van een deurspion. Het voordeel van de deurspion is dat dit een goedkopere optie is vergeleken de deurcamera. Het zicht zal iets minder zijn maar u kunt nog uitstekend zien wie er voor de deur staat voordat u de deur opent. 

  De deurcamera en de deurspion zijn beide eenvoudig te monteren en zorgen voor een extra veilig gevoel. De deurspionnen zijn er in het messing en chroom. De deurcamera wordt geleverd met een digitale camera. Hiermee kunt u de foto’s zien die gemaakt worden wanneer er wordt aangebeld en u kunt de foto’s terugkijken. De digitale camera wordt geleverd met batterijen. 

  Digitale deurspion van Intersteel

  Via de digitale deurspion van Intersteel kunt u goed in de gaten houden wie er voor uw deur staat. De digitale deurspion is eenvoudig te monteren en zorgt voor een veilig gevoel in huis. U hoeft zo niet zomaar de deur open te doen voordat u weet wie er voor de deur staat. Zeker in de avond is dit erg prettig. 

  De digitale deurspion werkt via een digitale camera. Hiermee worden foto’s gemaakt en kunt u zien wie er voor uw deur staat. Ook kunt u een losse deurspion kopen en monteren. Dit is een goedkopere optie dan een deurcamera en werkt ook prima om te zien wie er voor de deur staat. Doormiddel van de digitale deurspion met camera van Intersteel kunt u zowel overdag als in het donker goed zien wie er voor de deur staat. Doormiddel van infrarood werkt dit s ’avonds of s ’nachts ook goed. De foto’s zullen in zwart wit worden aangegeven. 

  De digitale deurspion van Intersteel is eenvoudig te monteren. U hoeft enkel een gat te boren op de juiste hoogte in de deur en u kunt de deurspion of deurcamera monteren. Onder het kopje deurspion en deurcamera monteren kunt u zien hoe dit moet.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0