I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel deurbellen

  Met een deurbel kunt u eenvoudig horen wanneer er iemand voor de deur staat. In het assortiment van Intersteel vindt u allerlei soorten deurbellen. Van ronde, ovale, vierkante en rechthoekige beldrukkers, tot aan deurbellen met of zonder schroefgaten.

  58 Producten


  Deurbel met camera

  In onze webshop vindt u verschillende soorten deurbellen. Zo hebben wij de trekbel en de normale druk deurbel. Wilt u weten wie er voor de deur staat zodra de deurbel afgaat? Dan hebben wij speciale deurcamera’s/ deurspionnen, hierdoor kunt u zien wie er voor de deur staat zonder de deur eerst te openen. 

  De deurcamera werkt via een klein LCD schermpje. Zo kunt u direct zien wie er voor uw deur staat zodra er iemand aanbelt. Hierdoor heeft u toch een soort deurbel met camera. Ook hebben wij de gewone druk deurbel in ons assortiment. Deze vindt u op bijna elk huis terug. 

  Koopt u dus een deurbel en een deurcamera in onze webshop? Dan zorgt u ervoor dat u toch een soort deurbel met camera voor uw woning heeft. De deurbellen zijn verkrijgbaar in ronde, ovale, vierkante en rechthoekige vormen en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u een passende deurbel vinden bij de stijl van uw voordeur of woning. 

  Deurbel online kopen

  Heeft u een keuze kunnen maken tussen een druk deurbel of een deurklopper passend bij uw voordeur? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen in onze webshop. 

  Van maandag tot en met donderdag worden bestellingen die voor 15:00 zijn besteld de volgende dag geleverd. Besteld u dit op vrijdag voor 15:00 dan zal de bestelling na het weekend op maandag worden geleverd.  

  Het enige wat u nu nog hoeft te doen is de deurbel bevestigen. Moet u de deurbel vervangen? Dan kunt u uw nieuwe deurbel eenvoudig op dezelfde plek terugplaatsen.

  Zwarte deurbel

  De trend van het moment in het interieur is op dit moment zwart. Heeft u gekozen voor een mat zwarte aankleding van uw huis? Dan kunt u dit terug laten komen aan de buitenkant van uw huis, bijvoorbeeld door een zwarte deurbel. 

  Kiest u voor een zwarte deurbel passend bij uw woning? Dan kunt u dit het beste combineren met zwart voordeurbeslag zoals de brievenbus, de voordeurknop en de scharnieren. Zo heeft uw gehele voordeur een industriële stijl. 

  Zwarte deurbellen zijn in onze webshop verkrijgbaar in het rond, rechthoekig, vierkant en met of zonder schroefgaten. Ook kunt u kiezen voor een klassieke trekbel voor een authentieke uitstraling passend bij een jaren 30 woning. 

  Klassieke deurbellen

  Voor de klassieke deurbel kunt u kiezen voor een klassieke kleur zoals: messing gebruineerd, messing, ongelakt, oud grijs of messing getrommeld. Zo heeft u dus een normale druk deurbel met een klassieke uitstraling. Wilt u echt een klassieke deurbel als deurbel hebben? Dan kunt u kiezen uit een deurklopper of een trekdeurbel. Deze 2 klassieke deurbellen vindt u vaak terug op klassieke en monumentale panden. 

  De trekbellen zijn verkrijgbaar in zwart, chroom en messing. De trekbel past heel goed bij jaren 30 huizen en zorgt voor een echte eyecatcher. In vergelijking met een deurbel werkt een trekbel niet door middel van elektriciteit en is dus altijd te gebruiken. Om uw voordeur compleet te maken met de klassieke stijl kunt u ook nog overwegen om een deurklopper aan te schaffen. Deze kunt u in dezelfde kleur als de trekbel en uw voordeurbeslag nemen. Dit zal uw voordeur een klassieke uitstraling geven. 

  Het voordeel van klassieke deurbellen ten opzichte van druk deurbellen is dat het geen elektriciteit gebruikt. Het nadeel hiervan is dat klassieke deurbellen minder goed hoorbaar zijn. U kunt er altijd nog voor kiezen om een klassieke druk deurbel te combineren met een trekdeurbel of een deurklopper. 

  Plaatsen van een deurbel

  Deurbellen verbonden met elektriciteit bestaan uit 3 delen: de deurbelknop, de deurbel en de transformator. Omdat bij de meeste huizen al een deurbel bevestigd is kunt u over het algemeen gebruik maken van dezelfde bedrading.

  Schakel als eerste de stroom uit voordat u begint met het verwijderen van de oude deurbel. Als u dit gedaan heeft kunt u de oude deurbel verwijderen en de nieuwe deurbel tegen de muur bevestigen. Sluit de bedradingen weer aan zoals deze in de oude deurbel zaten. Indien nodig kunt u de transformator ook vervangen en aansluiten. Nu kunt u de nieuwe deurbelknop aansluiten.

  Als dit gelukt is kunt u de deurbel met de deurbelplaat afsluiten en heeft u uw nieuwe deurbel geïnstalleerd. De draadloze deurbel wordt geleverd met bevestigingsmateriaal voor de montage. Maak voor het open maken en verwijderen van de oude deurbel gebruik van een schroevendraaier. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0