I.v.m. het coronavirus kan de levering langer duren.
 • Voor 15.00 besteld. Morgen in huis
 • Levering in NL en België
 • 14 dagen recht op retour

Tel: 06 14 79 75 01

  Intersteel brievenbussen en postkasten

  In ons assortiment vind je de authentieke brievenbus die identiek is aan het ontwerp van de PTT brievenbus. Deze is verkrijgbaar vier moderne RAL kleuren en is gemaakt van duurzaam materiaal.

  4 Producten


  Seen 4 of the 4 products

  Postkast als extra brievenbus

  Een postkast kunt u als extra brievenbus gebruiken. Postkasten worden vaak op een paal in de tuin gemonteerd. Vaak worden postkasten gebruikt bij vrijstaande huizen zodat de postbode niet helemaal door de tuin hoeft om de post door de brievenbus te gooien. 

  De postkasten in onze webshop zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals: groen, zwart, blauw en zilver. De postkasten zijn gemaakt van het materiaal kunststof en kunnen goed tegen verschillende weersomstandigheden. De postkasten zijn af te sluiten met een deksel. Daaronder zit een inwerp opening met een afsluitbaar tussenschot. De postkasten zijn 46 cm hoog, 33 cm breed en 17,5 cm dik. De postkasten zijn prima als extra brievenbus te gebruiken. Deze kunt u naast uw huidige brievenbus gebruiken. Zo kan de postbezorger kiezen in welke brievenbus hij de post aflevert. 

  Monteer de postkast netjes op een paal in de voortuin. Zodat deze duidelijk zichtbaar is voor de postbezorger. U kunt er ook voor kiezen om geen brievenbus in de voordeur te nemen, omdat u dit een lelijk gezicht vindt of omdat u geen tochtgat in uw deur wilt. Kies dan voor een postkast die u in uw voortuin kunt monteren in de door u gewenste kleur.

  Postkasten voor in de voortuin

  Postkasten worden vaak in de voortuin op een paal gemonteerd. De postkasten kunnen ook op de zijgevel van uw huis gemonteerd worden of vlakbij de voordeur. 

  De postkasten in onze webshop zijn ontwerpen van de PTT-brievenbus. Deze zijn verkrijgbaar in vier verschillende RAL kleuren: groen, zilver, grijs en zwart en zijn gemaakt van een duurzaam materiaal. Postkasten werden vooral vroeger gebruikt bij vrijstaande huizen, zo hoefde de postbezorger niet helemaal door de tuin om bij de voordeur de post door de brievenbus te gooien. 

  De postkasten zijn van het materiaal kunststof en kunnen dus prima tegen elke weersomstandigheid. De postkast kunt u in uw voortuin aan een paal monteren of aan de zijkant van uw huis aan de muur bevestigen. 

  Postkast combineren met een brievenbus

  Vindt u het leuk om naast uw brievenbus een postkast in de tuin te hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop hebben wij verschillende soorten brievenbussen en postkasten die u gemakkelijk kunt combineren. Zo kan de postbezorger kiezen waar hij de post ingooit.

  Een postkast is naast een extra afleverpunt ook nog eens een leuk item voor in de voortuin. Vaak wordt een postkast toch als leuk gezien door visite of postbezorgers. De postkasten zijn eenvoudig op paaltjes te monteren. U kunt naast de keuze voor een leuke postkast ook nog eens kiezen voor bijpassend voordeurbeslag zoals: brievenbussen, deurbel, deurknoppen, voordeurbeslag

  U kunt er ook voor kiezen om geen brievenbus in uw voordeur te nemen en alleen gebruik te maken van een postkast. De postkast kunt u in de voortuin op een paal monteren of aan de zijgevel van uw woning. Hierdoor kan de postbezorger duidelijk zien dat de postkast als brievenbus gebruikt wordt en de post netjes afleveren in de postkast.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0